Friss drámáink:
Autumn's Concerto / Next Stop, Happiness
Eredeti nyelv
kinai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.33 (9 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2009-10-04

Epizódok száma
21
Ren Guang Xi (Wannes Wu) egy gazdag család örököse, jól tanul, tehetséges hokis, de csak él a világban céltalanul és érzelmek nélkül.
Liang Mu Cheng (Ady An) egy szegény fiatal lány, akit már megtépázott az élet, szüleit gyerekként elvesztette, nagynénje mellett nem volt könnyű az élete. Mégis a lány tele van szeretettel, törődéssel, kedvességgel és szenvedélyes életszeretettel.
Az egyetemi kollégium étkezdéjében pillantja meg Guang Xi a lányt, majd egy fogadás kapcsán közelebb kerülnek egymáshoz. Mu Chen megtanítja szeretetet adni és elfogadni. Mikor már minden jóra fordulni látszik, a fiúról kiderül,hogy agydaganata van. A lány mellette áll,hogy segítse átvészelni a megpróbáltatásokat. Amíg a fiú a műtétre vár, az édesanyja elbeszélget Mu Chenggel,elmondja,hogy komolyabb párt, biztosabb jövőt szán a fiának, ezért a lány,ha szereti Guang Xit,hagyja el. Mu Cheng engedelmeskedik az édesanya kérésének, vidékre költözik, de ekkor már tudja,hogy gyermeket vár.
Guang Xi túléli a műtétet, de emlékeit elveszti. Kedves doktornő barátja segíti a felépülését, akit évek teltével el is jegyez. Nagy erőfeszítés árán meggyógyul a betegségéből. A jogi egyetemet is befejezi, félelmetes ügyvéd lesz.
6 évvel később egy kihágás kapcsán "közmunkára" ítélik, amit ügyvédként pont abban a faluban kell letöltenie, ahol Mu Cheng él a kisfiával.
Az emlékek lassan élednek fel, Guang Xi ráeszmél,hogy valaha nagyon fontos lehetett neki ez a nő, de sok sérülést és félreértésekből adódó előítéletet is hordoz magában. A cselekmény szálai tovább bonyolódnak, de aki megnézi ezt a nagyon csak szerethető drámát, meglátja hogyan lesz az utolsó állomás a boldogság...
Számomra az egész sorozat főszereplője a pár kisfiát alakító Xiao Le (Xiao Xiao Bin) volt. Minden sorozatban édesek a gyerekszínészek, de ez a kisgyerek valóban varázslatos, mondhatni tündéri szereplője a történetnek.
Romantikus lelkeknek többször újranézős sorozat! :)
数奇
Ady Ann
Liang Mu Cheng szerepében
Vannes Wu
Ren Guang Xi szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Marika
  3 éve
  Bár csak a kozepén tartok de nagyon szívbemarkoló sorozat, csak ajánlani tudom !

 • zsuzsa
  3 éve
  Csodálatos sorozat imádtam!

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Világcuki volt a kiskölyök!

 • Kahlil Gibran
  3 éve

Legfrissebb feliratok

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások