Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Poseidon

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.00 (2 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2011-09-19

Epizódok száma
16

2008-ban a tengerészeti rendőrség, a Kwon Jung-ryool ( Lee Sung-jae ) hírszerzési nyomozócsoport vezetője egy titkos nyomozócsoportot hoz létre a bűnöző Choi Hee-gon elfogására. Ahogy Jung-ryool közelebb és közelebb kerül Choi Hee-gon elfogásához, Jung-ryool feleségét, Min-jung elrabolják majd meg is ölik. A halott felesége testét ezután Jung-ryool elé dobják. Nem sokkal ezután megölik a titkos műveletben részt vevők más családtagjait is.
Nyilvánvaló, hogy a nő gyilkosságát Choi Hee-gon bűnöző főnök követte el, de bizonyíték hiányába a letartóztatásáról le kell mondania.
3 évvel később Jung-ryool megszállottja a munkájának, megpróbálja elfelejteni a felesége halála után érzett bűntudatot. A Hyun Hye-jung ( Jin Hee-kyung ) és a tengerészeti rendőrség igazgatója révén Jung-ryool újabb különleges nyomozócsoportot alakít. Annak elkerülése érdekében, hogy a tengerészeti rendőrség és a bűnüldöző Choi Hee-gon rá jönne, a újból létrehozza a 9. sz. különleges nyomozócsoportot.
Sun Woo ( Choi Siwon ) egy illegális emberkereskedelmet figyel titokba, és a csempészett árukkal elmenekül. Ez része a tervnek amit Jung Ryool és Sun Woo szervez, hogy elkapják Choi Hee-gont. A Sun-woo megközelíti Popeye-t ellopott termékeivel, de Popeye megtudja az igazat. Szerencsére a Sun-woo-t a taktikai csapatvezető, Kang Eun-chul ( Yunho ), egykori munkatársa segíti . A Sun-woo most már csatlakozhat a 9-es nyomozócsoporthoz. Meg kezdődik az üldőzés de folyamatos akadályokba ütköznek. Valószínű tégla van a csapatba de vajon ki az?

A sorozat érdekessége , hogy eredetileg az SBS sugározta volna Eric Mun és Kim Ok-bin szerepében Kim Sun-woo és Lee Soo-yoon szereplésével, de a forgatást felfügesztették 2010 novemberében a Yeonpyeong -i bombázás miatt. Ezért aztán a főszereplő Eric hogy lemond a sorozatról, hogy a KBS2 " Spy MyeongWol " drámáján játsszon vezető szerepet.
Production Telecom nevű vállalat egy másik KBS hálózathoz adta forgatási engedélyt, 2011 augusztusában folytatódott Choi Siwon és Lee Si-young szereplésével.




FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Choi Jung Woo
Han Sang-Koon szerepében
Choi Si Won
Kim Sun woo szerepében
Han Jung Soo
Oh Min-Hyuk szerepében
Jang Dong Jik
Kang Joo-Min szerepében
Jeon Mi Sun
Park Min-Jung szerepében
Jin Hee Kyung
Hyun Hae-Jung szerepében
Jung Ho Bin
Jung Do-Young szerepében
Kim Tae Han (Kim Joon Bae)
Jung Deok-Soo Popej szerepében
Kim Yoon Seo
Hong Ji-Ah szerepében
Lee Byung Joon
Police Chief Koo szerepében
Lee Si Young
Lee Soo-Yoon szerepében
Park Won Suk
Uhm Hee-Sook szerepében
U Know Yunho
Kang Eun-Chul szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások