Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

All in

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.25 (8 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2003-01-15

Epizódok száma
24

Az árva In Ha nagybátyjával, aki kártya csaló járja az országot állandó menekülésben. Mellette kitanulja a kártyázás csinját-binját. Egy kisvárosba In Ha helyi moziba össze barátkozik a mozi tulajdonos fiával Jung Wonnal, mind a két fiúnak tetszik a mozi gépész lánya Min Su Yeon. Amikor Su Yeon apját megölik a két fiú bosszút esküszik és felgyújtják a banda raktárát, de nem tudják hogy a banda fönök még bent van, aki életét veszti. InHa 7 évre börtönbe kerül. Jung Won elkerüli a bűntetést apja kapcsolatai révén és elküldi Amerikába. Su Yeon úgy dönt apáca lesz.
7 év múlva teljesen véletlenül találkoznak egy kaszinóba, ahol együtt dolgoznak In Ha és Su Yeon szerelmesek lesznek egymásba, de később megint elválnak útjaik. 2 év múlva újból megtalálják egymást úgy döntenek össze házasodnak, de az esküvő elmarad mert In Hát lelövik életveszélyes sérülést szerez, majd 8 hónapig kómába kerül. Su Yeon nem tudja hogy In Ha él fájdalommal telve vissza tér Koreába.
Mikor In Ha vissza nyeri emlékezetét Jung Won elmondja neki méltatlan Su Yeon szerelmére.
In Ha úgy dönt meg próbálja elkerülni a szerencsétlen sorsát és profi szerencse játékos lesz, hogy vissza szerezhesse Su Yeont.

Lebilincselő történet bemutatja a kaszinók világát, izgalmas és fordulatos.

( J )


FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Baek Seung Hyeon
Yang Hee Bong szerepében
Choi Joon Yong
Park Tae-Joon rendőr barátja szerepében
Han Ji Min
Min Soo-Yeon (young) szerepében
Heo Jun Ho
Yoo Jong-gu, In-ha barátja a börtönből szerepében
Ji Sung
Choi Jung-Won szerepében
Jin Goo
Kim In-Ha (young) szerepében
Jung Ho Bin
Jung Joon-Il szerepében
Lee Byung Hun
In Ha szerepében
Lee Deok Hwa
Choi Do-Hwan szerepében
Park Won Suk
Jang Hyun Ja szerepében
Song Hye Kyo
Min Soo-Yeon szerepében
Yun Ki Won
Woo Yong Tae szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások