Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Full House

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
4.00 (17 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2004-07-14

Epizódok száma
16

A Full House a főhősünk, Han Ji Eun (Song Hye Kyo) édesapja által nagy gonddal épített ház, amit a lány a szülei halála után megörököl. Interneten írogat érzelmes regényeket. Élete egy napon gyökeresen megváltozik, amikor gyerekkori barátainak sok-sok pénzre lesz szüksége, amit úgy kívánnak megoldani,hogy szeretettel elküldik Ji Eunt Kínába egyet kikapcsolódni,persze csak egy odarepülőút kifizetésével. Távollétében eladják a Full House-t. A lány a repülőúton ismerkedik meg a neves filmsztárral, Lee Young Jae-vel (Rain). Nem alakul első pilanatra szerelem, másodikra sem. Young Jae ugyanis gyerekkori barátja barátnőjébe szerelmes. Ji Eun megjelenésével a szerelmi szálak tovább bonyolódnak, hogy majd a sorozat végére szépen minden a helyére kerüljön, ahogy egy könnyed vígjátékban ez szükséges is.
A két főszereplő akkor kerül közelebb egymáshoz, amikor kiderül,hogy a Full House-t éppen Young Jae vásárolta meg. Aki alkut ajánl a lánynak,ha fél évre hozzá megy feleségül, annak leteltével visszaadja neki a házat. Megkezdődik két ember közös élete, sok veszekedéssel, könnyel, nevetéssel és romantikával.

数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Han Eun Jung / Han Eun Jeong
Kang Hye-Won szerepében
Jang Yong
Young-Jae apja szerepében
Kim Ji Young (1937)
Young-Jae nagymamája szerepében
Kim Sung-Su (1975)
Yoo Min-Hyuk szerepében
Rain
Lee Young Jae szerepében
Seon Woo Eun Suk
Young-Jae édesanyja szerepében
Song Hye Kyo
Han Ji Eun szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások