Friss drámáink:
Strong Woman Do Bong-Soon
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
4.41 (27 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-02-24

Epizódok száma
16
Bevallom,hogy az előzetesek válogatása közben sem álltam ellen mindannak, ami a sorozat nézése közben is elvarázsolt: az egyedi és fergeteges humora, amin sokszor és jóízűen tudtam nevetni. Mindezt fűszerezi a történetben megjelenő romantika, valamint az izgalmakat sem nélkülöző krimi szál. Egyébként nem egy bonyolult cselekményű sorozat, de kedvelhető!
Főhősünk, Bong Soon (Park Bo Young) anyai ágon örökölhető szupererővel rendelkezik, miközben egy aprócska termetű lány, busznyi méretű tárgyakat roppant össze, vagy egy egész bűnbandát tesz veszélytelenné. Ereje egészen addig megmarad, amíg öncélúan nem akarja használni. Közben vannak hétköznapi vágyai, szeretné,ha a férfiak törékeny virágszálnak látnák, és szeretne egy videójátékot tervezni, amiben önmagáról mintázná a főhősnőt.
A videójáték tervező nagyvállalat fiatal,de nagyon gazdag tulajdonosa, An Min Hyuk (Park Hyung Sik) halálos fenyegetéseket kap, mikor megtapasztalja a lány erejét, testőrként fogadja fel. Egész más karakter amúgy, mint akinek kiadja magát. Erősebb, bátrabb,határozottabb.
In Kook Doo (Ji Soo) Bong Soon iskoláskori szerelme, időközben rendőr lett, és nyomozócsoportja megkapja egy pszichopata nőrabló esetét. Itt kapcsolódik össze hármójuk története.


数奇
Ji Soo
In Kook Doo szerepében
Park Bo Young
Do Bong Soon szerepében
Park Hyung Shik
An Min Hyuk szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások