Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Golden Time

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
3.71 (7 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2010-07-19

Epizódok száma
23

Lee Min-woo ( Lee Sun-kyun ) egy keleti kórházba dolgozik meg van elégedve ezzel a munkájával, saját szórakoztatására fordit amerikai orvosi sorozatokat. Az elsőéves rezidens Kang Jae-in ( Hwang Jung-eum ) egy gazdag családból származik, barájtja, aki Min-woonak is barátja. A lány nem tudja, hogy egy nőcsábásszal van dolga. Jae-in nagyapja kórházában kezdi gyakorlati idejét, titokban. Egyszerű orvos akar lenni, aki a betegeit tartja fontosabbnak, mint a kórház belső hiearchiáját. Choi In-hyuk ( Lee Sung-min), egy hírhedten ügyes munkamániás sebész, aki a sürgősségi osztály vezetője. Folyamatos csatát vív a kórházi bürokrácival, neki a betegek és az úgy nevezett "arany óra" a legfontosabb.
Lee Min-woo, alkalmanként helyetesíti nőcsábász barátja hétvégi ügyeleti munkáját. Egy ilyen alkalommal be kerül a kórházba egy súlyosan beteg kislány. A kislányon már nem tud segíteni, hisz nincs tapasztalata. Lelkileg össze törve elhatározza hogy rezidensként jelentkezik abba a kórhába ahol Choi In-hyuk a sürgősségi osztály vezetője.


( J )

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Eom Hyo Seop
Kim Min-Joon szerepében
Hong Ji Min
Song Gyung-Hwa szerepében
Hwang Jung Eum
Kang Jae-in szerepében
Ji Il Joo
Yoo Gang-Jin szerepében
Jung Suk Yong
Ji Han-Goo szerepében
Kim Mi Kyung
Min-Woo's mother szerepében
Lee Sun Kyun
Lee Min-woo szerepében
Lee Sung Min (1968)
Choi In-hyuk szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások