Friss drámáink:
The Girl Who Sees Smells / Sensory Couple
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.27 (15 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-04-01

Epizódok száma
16
Egy történet, amelyik talán a kiváló színészi játéktól és a kiváló színészválogatástól lesz érdekes és jó.
Choi Eun Seol (Shin Se Kyung) iskolából hazafelé tartva belefut szülei gyilkosába, amikor menekülőre fogja, elüti egy autó, kómába esik. Reménytelennek látszik a helyzet, mikor hosszú idő után mégis magához tér, akkor különös képességet vesz észre magán: látja az illatokat. Mivel semmire sem emlékszik korábbi életéből, Oh Cho Rim névvel éli tovább életét, egy kabarétársulat tagja lesz, de a nagy kiugrás várat magára.
Choi Moo Gak (Park Yoo Chun) egy fiatal rendőr, aki egy napon telefonhívást kap a húgától,hogy a busszal balesetet szenvedett, enyhe sérülésekkel kórházba szállítják. Neve szintén: Choi Eun Seol.
Van egy sorozatgyilkosunk, kinek nevét nem árulom el, mert azonnal a sorozat végére is ugorhatnánk..., aki meglepő módon,ha nem is szerethető figura, hiszen gyilkos, de valahogy kicsi együttérzést képes kiváltani a nézőből. Neki is van egy furcsasága: nem ismeri fel az arcokat, ezért lesz ő a "Vonalkód gyilkosságok" elkövetője, mert így jelöli meg saját magának áldozatait. A kórházban sem veszi észre,hogy nem az általa korábban üldözött Eun Seolt öli meg,hanem Moo Gak lánytestvérét. A fiatal rendőr attól kezdve mindent megtesz,hogy nyomozó lehessen, és felkutathassa húga gyilkosát. Az ő különlegessége a trauma hatására az lesz,hogy nem érez fizikai fájdalmat.
Cho Rim és Moo Gak összefognak, a lány ráveszi a férfit, hogy együtt lépjenek fel, mint kabaré páros, és ő pedig rendkívüli képességét felhasználva segíti a férfit a nyomozásban.
A sorozatunk fontos szereplője még a szakács, Kwon Jae Hee (Namgung Min), aki mind szakácsművészetével, mind szívtipró külsejével a hölgyek bálványa.
A történet izgalmas, kedves és újszerű. A végére minden kérdésre választ kapunk.


数奇
Namgung Min
Kwon Jae Hee szerepében
Park Yoo Chun
Choi Moo Gak szerepében
Shin Se Kyung
Oh Cho-Rim / Choi Eun-Seol szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • kikyou8802
  3 éve
  Ez a sorozat úgy kezdődőt nálam hogy két kedvenc színészem ♡Park Yoo-Chun♡ és ♡Namgung Min♡ miatt nézem meg de végül annyira izgalmas volt a sorozat és ♡Namgung Min♡ alakítása hogy egyből rabul ejtett♡ :D

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások