Friss drámáink:
Two Weeks
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.53 (15 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2013-08-07

Epizódok száma
16
A dráma címében szereplő 2 hét elegendő idő ahhoz,hogy egy ember élete teljes fordulatot vegyen, és meglehetősen sok idő ahhoz,hogy minden nap elteltével ne csak azt állapítsa meg: közelebb került a céljához, hanem azt is,hogy túlélte a napot.
Tae San (Lee Joon Gi) léha életet él, mindennapjai értelmetlenül eltelnek. Egy banda tagja, a banda által fenntartott zálogházban dolgozik.
Váratlan fordulat következik be az életében, amikor betoppan 8évvel korábbi barátnője, In Hye (Park Ha Sun). Abban az időben a bandafőnök, Moon Il Seok (Jo Min Gi) éppen In Hye életével fenyegetőzve vette rá Tae Sant, hogy helyette börtönbe menjen. A lány pedig egy abortusz klinikára készült elvetetni közös gyereküket. Ehhez képest a jelenben betoppanó In Hye tájékoztatja a férfit, hogy megszülte a kislányukat, Soo Jin-t (Lee Chae Mi), aki most 8éves és nagyon beteg (leukémiás), csontvelő átültetés mentheti csak meg az életét.
Tae San először megdöbben, de a vizsgálatok igazolják, ő a kislány apja, és lehet donor. A férfi élete hirtelen értelmet nyer, tud is, akar is felelősséget vállalni önmagáért, és a kislányáért. A műtétre 2 hét múlva kerül sor.
Ekkor Tae Sant megvádolják ismét ártatlanul egy gyilkossággal, és innentől veszi kezdetét az üldözéses-menekülős, akciódús időszak a sorozatban, versenyfutás az idővel a célig.
A sorozatban az akciójelenetek vannak többségben, de mindenképpen fontos romantikus része a főhős érzelmi fejlődése.
A 16. rész végére megtudjuk sikerül-e önmagát és Soo jin életét is megmenteni.


数奇
Jo Min Gi
Moon Il Seok szerepében
Kim So Yeon
Park Jae-Kyung ügyésznő szerepében
Lee Joon Gi
Tae San szerepében
Park Ha Sun
In Hye szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Wolf Moni
  3 éve
  Junkit ebben a sorozatban ismertem meg. Első látásra szerelem volt, azóta is ontja nekünk a jobbnál jobb sorozatokat. Nagyon jó sorozat, ki ne hagyjátok!

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Junki és Lee Chae Mi

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások