Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Two Weeks

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.53 (15 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2013-08-07

Epizódok száma
16

A dráma címében szereplő 2 hét elegendő idő ahhoz,hogy egy ember élete teljes fordulatot vegyen, és meglehetősen sok idő ahhoz,hogy minden nap elteltével ne csak azt állapítsa meg: közelebb került a céljához, hanem azt is,hogy túlélte a napot.
Tae San (Lee Joon Gi) léha életet él, mindennapjai értelmetlenül eltelnek. Egy banda tagja, a banda által fenntartott zálogházban dolgozik.
Váratlan fordulat következik be az életében, amikor betoppan 8évvel korábbi barátnője, In Hye (Park Ha Sun). Abban az időben a bandafőnök, Moon Il Seok (Jo Min Gi) éppen In Hye életével fenyegetőzve vette rá Tae Sant, hogy helyette börtönbe menjen. A lány pedig egy abortusz klinikára készült elvetetni közös gyereküket. Ehhez képest a jelenben betoppanó In Hye tájékoztatja a férfit, hogy megszülte a kislányukat, Soo Jin-t (Lee Chae Mi), aki most 8éves és nagyon beteg (leukémiás), csontvelő átültetés mentheti csak meg az életét.
Tae San először megdöbben, de a vizsgálatok igazolják, ő a kislány apja, és lehet donor. A férfi élete hirtelen értelmet nyer, tud is, akar is felelősséget vállalni önmagáért, és a kislányáért. A műtétre 2 hét múlva kerül sor.
Ekkor Tae Sant megvádolják ismét ártatlanul egy gyilkossággal, és innentől veszi kezdetét az üldözéses-menekülős, akciódús időszak a sorozatban, versenyfutás az idővel a célig.
A sorozatban az akciójelenetek vannak többségben, de mindenképpen fontos romantikus része a főhős érzelmi fejlődése.
A 16. rész végére megtudjuk sikerül-e önmagát és Soo jin életét is megmenteni.


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Jo Min Gi
Moon Il Seok szerepében
Kim So Yeon
Park Jae-Kyung ügyésznő szerepében
Lee Joon Gi
Tae San szerepében
Park Ha Sun
In Hye szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások