Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Marriage Contract

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.11 (9 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-03-05

Epizódok száma
16

Han Ji Hoon (Lee Seo Jin) egy chaebol család tagja, vendéglőt vezet. Eléggé érzéketlen személyiség, nem képes senki mellett megállapodni.
Kang Hye Soo (UEE) elvesztette a férjét, egyedül neveli a lányát,Eun Sung-ot (Shin Rin Ah), a hitelezők naponta üldözik. Egy nap kiderül,hogy ő maga is komoly beteg, agydaganata van, nagyon aggasztja a lánya sorsa, szeretné,ha Ji Hoonra bízhatná.
A férfi egy nap szembesül vele,hogy anyja nagyon komoly májbeteg, kétségbeesetten keresi neki a donort, amikor barátjának erről beszél, Hye Soo, aki Ji Hoon vendéglőjében dolgozik, kihallgatja a beszélgetést és komoly lépésre szánja el magát, felajánlja a máját.
Így születik meg a házassági szerződés és lép életbe a házasság, amelyben a felek éppen csak érzelmileg nem kötődnek egymáshoz.
Ji Hoon kap egy családot, egy bátor erős akaratú nőt feleségül és egy cserfes kislányt, akinek meghatározó szerepe van abban,hogy a férfi is felfedezhet magában sok-sok új érzést; aggodalmat, féltést és korlátok nélküli szeretetet.
A történet megható, szerethető, jó érzés látni, ahogy a férfi főszereplő - Lee Seo Jin kiváló alakításában- sokat fejlődik, egy szerető családra sokkal inkább vágyik, mint a chaebol világ nyújtotta gazdagságra és hatalomra.

数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Ahn Ji Hoon
Jo Seung-Joo szerepében
Jung Kyung Soon
Sim Young-Hee szerepében
Kim Kwang Kyu
Park Ho-Joon szerepében
Kim Yong Geon
Han Sung-Kook szerepében
Kim Yoo Ri (1984)
Seo Na-Yoon szerepében
Kim Young Pil
Han Jung-Hoon szerepében
Lee Seo Jin
Han Ji Hoon szerepében
Lee Whee Hyang
Oh Mi-Ran szerepében
Park Jung Soo (1953)
Yoon Sun-Young szerepében
Pyo Ye Jin
Hyun A-Ra szerepében
Shin Rin Ah
Cha Eun-Sung szerepében
UEE /Kim Yoo Jin
Kang Hye Soo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások