Friss drámáink:
Time Between Dog and Wolf
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.89 (9 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2007-07-18

Epizódok száma
16
Soo hyun (Lee Joon Gi) gyermekként látja,hogy édesanyját, aki Tajföldön ügyészként próbálja felvenni a harcot az ottani koreai maffiával, kegyetlenül meggyilkolják. A Nemzeti Hírszerző Ügynökség (NIS) egyik vezető beosztású ügynöke családjába fogadja, és fiával, Min Kivel (Jung Kyoung Ho) együtt nevelkedik fel. Felnőve mindketten a NISnél helyezkednek el.
Egy végzetes napon So Hyun találkozik Ji Wooval (Nam Sang Mi),akivel egymásba szeretnek.
A NIS főnöke ráveszi So Hyunt, hogy igazi ügynökként álljon bosszút keserű gyerekkoráért, szülei haláláért, épüljön be a maffiába. Megrendezik a fiú halálát, aki ezután szorgos munkával a maffia főnök, Mao jobbkeze lesz. Megtudja,hogy a lány, akit szeret, éppen a legfőbb ellenség, édesanyja gyilkosának lánya. Egy napon éppen Ji Woo-t védi a rivális maffia támadásakor, amikor balesetet szenvednek, és Soo Hyun elveszti az emlékezetét. Kayként immár valóban Mao jobbkeze lesz- a szerelme, és Min Ki döbbenetére. Amikor nevelőapját, a NIS vezetőjét meggyilkolják, senki sem kételkedik benne,hogy ő lett a gyilkosa.
Hihetetlen, fordulatokban bővelkedő sorozatot láthatunk. Az utolsó részig bizonytalanságban tartja a dráma a nézőt, hogy kiderül-e az igazság, visszanyeri-e Kay/So Hyun az emlékezetét és hogyan, merre alakul kapcsolata Ji Wooval..


数奇
Jung Kyoung Ho
Kang Min Ki szerepében
Lee Joon Gi
Soo Hyun /Kay szerepében
Nam Sang Mi
Seo Ji Woo szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Neked nagyon tetszett Junki ebben a szerepében!

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások