Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Mrs. Cop

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-08-03

Epizódok száma
18

A sorozatban komoly feszültséget teremt,hogy Choi Young-Jin (Kim Hee-Ae) egy kiváló nyomozó és főnök,de éppen ezért a kislányára, Seo Ha-Eun-ra (Park Min-Ha) nem jut elég ideje. A kislányt édesanyja testvére, Choi Nam Jin (Shin So Yul) neveli, a táncbemutatóján sem tud megjelenni, mert akkor éppen egy sorozatgyilkosság gyanúsítottjának elfogásán fáradozik. Ha-Eun szeretné,ha az édesanyja több időt töltene vele, ezért lop az iskolában, és valóban a rendőrségre kerül, ahogy azt mondták is neki. Young-Jin nyomozó ekkor benyújtja a felmondását, hogy minél több időt tölthessen a lányával.
Csakhogy mindig történik valami, ami visszahúzza az elkötelezett nyomozót. Kiderül,hogy nem az elkövetőt fogták el, vagy megsérül a gyanúsított üldözése közben egy kollégája és kórházba kerül, vagy éppen történik egy újabb gyilkosság, ahol az ő szakértelmére és vezetői képességeire van szükség...
A nyomozások izgalmasak, a történet szálai nem előre kiszámíthatóak, nagyon érdekes sorozat, a dilemma,hogy melyik elvárásnak feleljen meg, vagy hogyan tudna mindkettőnek, hivatásában és anyaként, színesíti a drámát, emberi arca van a nyomozónak, tele érzelmekkel. Az egész nyomozóosztály kiváló munkát végez a vezetése alatt, és a főnöke, Park Jong-Ho (Kim Min Jong) is támogatja.
A beosztottak (azért sorolok fel ennyi nevet, mert mindnyájan kiváló eljesítményt nyújtanak a nyomozómunkában és színészként is!): Min Do Young (Lee Da Hee), Han Jin Woo (Son Ho Jun); Jo Jae Deok (Heo Jung Do); Lee Se Won (Lee Gi Kwang).
A sorozat sikeréről mindent elmond,hogy elkészült a folytatása is Mrs. Cop 2. címmel.


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Heo Jung Do /Hur Jung Do
Jo Jae Deok szerepében
Kim Hee Ae
Mrs. Cop/Choi Young-Jin szerepében
Kim Min Jong
Park Jong-Ho szerepében
Lee Da Hae
Min Do Young szerepében
Lee Gi Kwang
Lee Se-Won szerepében
Shin So Yul
Choi Nam-Jin szerepében
Son Ho Jun
Han Jin Woo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások