Friss drámáink:
Mrs. Cop
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-08-03

Epizódok száma
18
A sorozatban komoly feszültséget teremt,hogy Choi Young-Jin (Kim Hee-Ae) egy kiváló nyomozó és főnök,de éppen ezért a kislányára, Seo Ha-Eun-ra (Park Min-Ha) nem jut elég ideje. A kislányt édesanyja testvére, Choi Nam Jin (Shin So Yul) neveli, a táncbemutatóján sem tud megjelenni, mert akkor éppen egy sorozatgyilkosság gyanúsítottjának elfogásán fáradozik. Ha-Eun szeretné,ha az édesanyja több időt töltene vele, ezért lop az iskolában, és valóban a rendőrségre kerül, ahogy azt mondták is neki. Young-Jin nyomozó ekkor benyújtja a felmondását, hogy minél több időt tölthessen a lányával.
Csakhogy mindig történik valami, ami visszahúzza az elkötelezett nyomozót. Kiderül,hogy nem az elkövetőt fogták el, vagy megsérül a gyanúsított üldözése közben egy kollégája és kórházba kerül, vagy éppen történik egy újabb gyilkosság, ahol az ő szakértelmére és vezetői képességeire van szükség...
A nyomozások izgalmasak, a történet szálai nem előre kiszámíthatóak, nagyon érdekes sorozat, a dilemma,hogy melyik elvárásnak feleljen meg, vagy hogyan tudna mindkettőnek, hivatásában és anyaként, színesíti a drámát, emberi arca van a nyomozónak, tele érzelmekkel. Az egész nyomozóosztály kiváló munkát végez a vezetése alatt, és a főnöke, Park Jong-Ho (Kim Min Jong) is támogatja.
A beosztottak (azért sorolok fel ennyi nevet, mert mindnyájan kiváló eljesítményt nyújtanak a nyomozómunkában és színészként is!): Min Do Young (Lee Da Hee), Han Jin Woo (Son Ho Jun); Jo Jae Deok (Heo Jung Do); Lee Se Won (Lee Gi Kwang).
A sorozat sikeréről mindent elmond,hogy elkészült a folytatása is Mrs. Cop 2. címmel.


数奇
Heo Jung Do /Hur Jung Do
Jo Jae Deok szerepében
Kim Hee Ae
Mrs. Cop/Choi Young-Jin szerepében
Kim Min Jong
Park Jong-Ho szerepében
Lee Da Hae
Min Do Young szerepében
Lee Gi Kwang
Lee Se-Won szerepében
Shin So Yul
Choi Nam-Jin szerepében
Son Ho Jun
Han Jin Woo szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Sajnos az 1. sorozat csak 6 része feliratos, a fordítása megakadt, a Mrs. Cop2 sorozatnak mind a 20 részének van magyar felirata.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások