Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Age of Youth 1

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.64 (11 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-06-22

Epizódok száma
12

A sorozat műfaja meghatározhatatlan, mert valóban valahol vígjáték, valahol dráma és a romantikus elemeket sem nélkülözi. Egyszerűen csak képernyő elé szegez. Minden résznél megállapítottam, valószínűleg,ha egy öt diáklány lakta albérletet bekameráznak, még ők sem adják vissza ennyire tisztán, őszintén és szókimondóan,hogy mit gondolnak az életről, önmagukról, a férfiakról és egymásról. Mintha a szövegkönyv írója önmaga is most lépett volna túl a kamaszkoron, élné az ifjúkor minden szépségét és harcát.
A történet hétköznapi, a sorozat mégis kincset ér. Mert azt lehet látni,hogy a szereplők teljesen átveszik az általuk alakított karakterek személyiségét. Nyilván ezt az érzést segíti a sorozat másik különlegessége, hogy minden részt másik lány szemszögéből láttat, és a epizódok dokumentumfilmekre jellemző rövidke elbeszélgetéssel zárulnak az adott szereplővel.
Öt lánynak nem egyszerű együtt lakni, más szokásokkal, gondolatokkal, temperamentummal. Sok-sok konfliktust láthatunk az elején. A lányok viszonylag gyorsan kiismerik egymást, de helyzetek kezelése, és a másik elfogadása azért egy hosszabb folyamat.
Aki elkezdi nézni a sorozatot, belekerül a mesébe, és azt veszi észre magán,hogy a vicces eseményeken, vagy kedveseken elmosolyodik, a szomorú részeken pedig elkomorul, és aggódik.
Az események nem vontatottan kerülnek a szemünk elé, éppen jó ütemben,hogy lekövessük, és lereagáljuk.
Az öt lány eltérő személyiségéről talán egyikük egy esete árul el a legtöbbet.
Jung Ye-Eun (Han Seung-Yeon) lelkesen készül az egy éves évfordulót megünnepelni a barátjával, ám amikor odaér a találkozó helyére kapja az értesítést,hogy barát csak most ébredt, és késni fog. A lány nagyon csalódott, de azt írja vissza,hogy ő is késni fog...
Amíg várakozik sorraveszi a többieket,hogyan reagálnának egy ilyen helyzetre... Kang Yi-Na (Ryu Hwa-Young) felháborodottan sarkonfordulna; Yoon Jin-Myung (Han Ye-Ri) megírná,hogy mennyit várna és nem tovább; Song Ji-Won (Park Eun-Bin) számonkérné a fiút, mit képzel,és figyelmeztetné,hogy drága italokat fog inni; Yoo Eun-Jae (Park Hye-Soo) mondaná,hogy semmi baj, és türelmesen várakozna.
Összességében nagyon szórakoztató sorozat! Örömmel vettem,hogy a dráma végére a múlt feldolgozatlan részei, és a jelen gondjai is így, vagy úgy megoldódtak.

数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Han Seung Yeon
Jung Ye-Eun szerepében
Han Ye Ri
Yoon Jin-Myung szerepében
Park Eun Bin
Song Ji-Won szerepében
Park Hye Soo
Yoo Eun-Jae szerepében
Ryu Hwa Young
Kang Yi-Na szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások