Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Bad Guy (2010)

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.60 (15 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2010-05-26

Epizódok száma
17

Geon Ok (Kim Nam-Gil) egy titokzatos, de nagyon vonzó és ambíciózus férfi, aki a múlt sérelmeiért bosszúra esküszik a Hong család ellen. Főhősünk egy eléggé megkeseredett ember, aki akkor sem tud sérelmein túllépni, amikor az élet más megoldásokat is kínálna számára.
A történet elején egy mesteri kaszkadőr ejtőernyős ugrással éppen a Hong család hajóján landol, már ezzel felhívva magára a család legfiatalabb lányának, Mo-Nenak (Jung So Min) a figyelmét, és elnyerve tetszését, ahogy az előre el is tervezte.
Hong Tae Ra (Oh Yeon-soo) a család első lány gyermeke, eddig mindig engedelmeskedett szüleinek, és sosem mondott nekik nemet.
Hong Tae Seong (Kim Jae-Wook) az elnök törvénytelen fia, akivel a történet kezdetekor mindig csak gond van, de azt hiszem,hogy ő a legtöbbet fejlődő karakter a sorozat végére.
Moon Jane (Han Ga-In) művészeti vezetője a Haeshin csoport megnyíló galériájának. Egy gazdag fiatalemberhez szeretett volna férjhez menni, aki mégsem őt választotta, mivel ő egyáltalán nem rendelkezik módos felmenőkkel. Innentől kezdve a lány egyetlen vágya,hogy gazdag férfit találjon magának.
Geon Ok színrelépésével mindenkinek az élete megváltozik. A kérdésre, hogy sikeres lesz-e bosszúterve, választ kapunk a sorozat végén.

数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Han Ga In
Jane szerepében
Jeon Kuk Hwan
Hong elnök szerepében
Jung So Min
Hong Mo-Ne szerepében
Kim Eung Soo
Kwak főnök szerepében
Kim Jae Wook
Hong Tae-Sung szerepében
Kim Nam Gil
Geon Ok szerepében
Oh Yeon Su
Hong Te-ra szerepében
Park Jun Mok
Tae-Sung (young) szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások