Friss drámáink:
Bad Guy (2010)
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.60 (15 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2010-05-26

Epizódok száma
17
Geon Ok (Kim Nam-Gil) egy titokzatos, de nagyon vonzó és ambíciózus férfi, aki a múlt sérelmeiért bosszúra esküszik a Hong család ellen. Főhősünk egy eléggé megkeseredett ember, aki akkor sem tud sérelmein túllépni, amikor az élet más megoldásokat is kínálna számára.
A történet elején egy mesteri kaszkadőr ejtőernyős ugrással éppen a Hong család hajóján landol, már ezzel felhívva magára a család legfiatalabb lányának, Mo-Nenak (Jung So Min) a figyelmét, és elnyerve tetszését, ahogy az előre el is tervezte.
Hong Tae Ra (Oh Yeon-soo) a család első lány gyermeke, eddig mindig engedelmeskedett szüleinek, és sosem mondott nekik nemet.
Hong Tae Seong (Kim Jae-Wook) az elnök törvénytelen fia, akivel a történet kezdetekor mindig csak gond van, de azt hiszem,hogy ő a legtöbbet fejlődő karakter a sorozat végére.
Moon Jane (Han Ga-In) művészeti vezetője a Haeshin csoport megnyíló galériájának. Egy gazdag fiatalemberhez szeretett volna férjhez menni, aki mégsem őt választotta, mivel ő egyáltalán nem rendelkezik módos felmenőkkel. Innentől kezdve a lány egyetlen vágya,hogy gazdag férfit találjon magának.
Geon Ok színrelépésével mindenkinek az élete megváltozik. A kérdésre, hogy sikeres lesz-e bosszúterve, választ kapunk a sorozat végén.

数奇
Han Ga In
Jane szerepében
Jeon Kuk Hwan
Hong elnök szerepében
Jung So Min
Hong Mo-Ne szerepében
Kim Eung Soo
Kwak főnök szerepében
Kim Jae Wook
Hong Tae-Sung szerepében
Kim Nam Gil
Geon Ok szerepében
Oh Yeon Su
Hong Te-ra szerepében
Park Jun Mok
Tae-Sung (young) szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások