Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

IRIS 1 évad

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.56 (9 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2009-10-14

Epizódok száma
20

A történet két, a Különleges Erők 707-es hadosztályánál szolgáló barátról szól, akiket beszerveztek egy dél-koreai titkos ügynökséghez, ami NSS-ként ismert.
Sorozat különlegessége az hogy Magyarországon is forgatták valamint Japánban és Kinában. 17 millió dolláros költségvetésével az egyik legdrágább dél-koreai sorozat lett. A koreai szokásoktól eltérően a sorozatot nem egy csatorna rendelte meg, a gyártó cég önállóan fogott az elkészítésébe, azt remélve, hogy a különböző csatornák egymásra fognak licitálni a vetítési jogért.
2008. április 18-án bejelentették, hogy a főszerepet Lee Byung Hun kapta meg. A színész öt évig mozifilmekre koncentrált, a bejelentés idején például a G. I. Joe: A kobra árnyéka című amerikai akciófilmet forgatta. Gázsija a harmadik legmagasabb volt a koreai televíziós sorozatok történelmében epizódonként 100 millió vonnal (körülbelül 21 millió forint). A gázsi egy 1,5 milliárd von (320 millió forint) értékű szerződés része volt. A magas gázsit I azért kapta, mert hírneve potenciális befektetőket és népszerűséget hozhatott a sorozatnak külföldön is, különösen Japánban. Június 24-én a gyártó bejelentette TOP az ismert BIG BANG csapat tagja is szerepel benne. Titokzatos kilétű, könyörtelen bérgyilkos, aki egy még titokzatosabb szervezet tagja. Október 10-én az is kiderült, hogy a női főszerepet a Forbidden Love és a Stairway to Heaven című sorozatokkal ismertté vált Kim Tae Hee-nek ajánlották fel. Akárcsak Lee Byung Hun, Kimnek is hosszú idő óta ez volt az első televíziós szerepe. A sorozat készitése egyértelműen azt a célt szerette volna elérni, hogy amerikai kereskedelmi csatorna veszi meg.
( J )

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Jung Ho Bin
Kang Cheol-Hwan szerepében
Jung Joon-Ho
Jin Sa-Woo szerepében
Kim Seung Woo
Park Cheol Yeong szerepében
Kim So Yeon
Kim Sun Hwa szerepében
Kim Tae Hee
Choi Seung Hee szerepében
Kim Young Chul /Kim Yeong Chul
Baek San szerepében
Lee Byung Hun
Kim Hyeon Jun szerepében
Lee Jung Kil
Jo Myeong-Ho szerepében
T.O.P / Choi Seung Hyun
Vick szerepében
Yun Ju Sang
Oh Hyeon-Kyu szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások