Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

East of Eden

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.67 (6 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2008-08-25

Epizódok száma
56

1960-tól 2000-ig terjedő időszakban játszodik. Taebaek-i szénbánya ügyvezető igazgatója Shin Tae-hwan kegyetlen ambiciózus apa, megöleti Lee Ki Chulot aki a bányászok jogaiért küzd és Lee Dong Chul édesapja. A fiú bosszút esküszik apja haláláért.
A sorozat az MBC évfordulója készült. de nem hozta a várva várt sikert. A 25 milliárdos dráma a Dong-chul és és Dong-wook testvérek történetét meséli el. Sorsuk eltér egymástól a szénbányász apa meggyilkolása után, egyikük csatlakozott a maffiához, a másik pedig sikeres ügyésszé vált.
Drámai sorozat Lee Dong Chul-t, aki mindent tisztességet feláldoz, maffia bandába kerül ahol mindent elvállal. Az anyja nem tudva mi a hajtó erő benne állandóan meg alázza fiát. Mindezt azért hogy tesvérét támogassa, hogy ügyész lehessen és a kezébe adja a bűntetés lehetőségét apja meg gyilkolásáért. Vajon mi történik a két tesvérrel, amikor kiderül hogy még sem tartoznak vérségi kötelékbe.

Fájdalmas, de fordulatos cselekmény az anya a fiúk harca egymással, a gonoszt megtestesítő Shin Tae-hwan. Mind olyan körülmény ami igazán nehéz fajsúlyú sorozatá vált. De aki végig nézi sokat tanulhat milyen nehéz korszak volt ez az időszak.

( J )

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Han Ji Hye
Kim Ji Hyun szerepében
Jo Min Gi
Shin Tae Hwan szerepében
Kim Bum
Dong Chu 15 évesen szerepében
Lee Da Hae
Min Hye Rin szerepében
Lee Mi Sook
Yang Chun-hee szerepében
Lee Yeon Hee
Gook Young Ran szerepében
Park Hae Jin
Shin Myung Hun szerepében
Shin Eun Jung
Mi-Ae ( Rebecca) szerepében
Song Seung Heon
Lee Dong Chul szerepében
Yeon Jung Hoon
Lee Dong Wook szerepében
Yoo Dong Geun
Gook Dae-hwa szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások