Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Twenty Aggain

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
3.75 (4 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-08-28

Epizódok száma
16

Mit tesz egy középkorú háziasszony, akinek a professzor férje szeretőt tart és a feleségét, képzetlennek, műveletlennek tartja. Ráadásul hasnyálmirigy rákot diagnosztizálnak nála. Kitör az egyhangú házi munkából .Titokban leérettségizik, és egyetemre felvételezik. Pont oda ahová a fia Min Soo is jár. Sőt itt tanít, Cha Hyun Suk, a gyerekkori barátja, aki még most is szerelmes belé. Közben ide helyezik férjét is.. Elkezdődik a bujkálás, ne hogy lebukjon. No Ra ráébred, férje csalfaságára, és betegségének hatására eldönti, hogy mindent megtesz azért, hogy sikeres legyen. Elhatározza, hogy mindent megtesz, amit egy 18 éves diák megtesz, és neki annak idején kimaradt. Uzsonna megosztás..., mozi látogatás... szakkörökben részvétel. Mindez egy jó pár vicces eseményt eredményez.. Közben megmarad fia jó, édesanyjának és közelebb is kerül hozzá . Imádni való szereplőkkel, jó zenével, remek szórakoztató sorozat.
(V.M.)

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Choi Ji Woo
Ha No Ra szerepében
Choi Won Young
Kim Woo Chul szerepében
Kim Min Jae
Kim Min Soo szerepében
Lee Sang Yoon
Cha Hyun Suk szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások