Friss drámáink:
Twenty Aggain
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
3.75 (4 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-08-28

Epizódok száma
16
Mit tesz egy középkorú háziasszony, akinek a professzor férje szeretőt tart és a feleségét, képzetlennek, műveletlennek tartja. Ráadásul hasnyálmirigy rákot diagnosztizálnak nála. Kitör az egyhangú házi munkából .Titokban leérettségizik, és egyetemre felvételezik. Pont oda ahová a fia Min Soo is jár. Sőt itt tanít, Cha Hyun Suk, a gyerekkori barátja, aki még most is szerelmes belé. Közben ide helyezik férjét is.. Elkezdődik a bujkálás, ne hogy lebukjon. No Ra ráébred, férje csalfaságára, és betegségének hatására eldönti, hogy mindent megtesz azért, hogy sikeres legyen. Elhatározza, hogy mindent megtesz, amit egy 18 éves diák megtesz, és neki annak idején kimaradt. Uzsonna megosztás..., mozi látogatás... szakkörökben részvétel. Mindez egy jó pár vicces eseményt eredményez.. Közben megmarad fia jó, édesanyjának és közelebb is kerül hozzá . Imádni való szereplőkkel, jó zenével, remek szórakoztató sorozat.
(V.M.)
Choi Ji Woo
Ha No Ra szerepében
Choi Won Young
Kim Woo Chul szerepében
Kim Min Jae
Kim Min Soo szerepében
Lee Sang Yoon
Cha Hyun Suk szerepében
Nincs trailer :(
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások