Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Lovers (2006)

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.10 (10 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2006-11-08

Epizódok száma
20

A gengsztervilágban nincs barátság, hála, elkötelezettség, viszont van hatalmi harc, erőszak, bosszú..Erről hosszabban nem írok, de befolyásolja az amúgy alapból szerintem romantikus eseményeket.
Kang elnök, a gengszterfőnök (Choi Il-Hwa) váratlanul magához vesz egy 16éves árva fiút, Kang-Jae-t (Lee Seo Jin) és jobbkezévé neveli,csak ő tudja, miért. Ezzel együtt saját fiát, Se-Yun-t (Jeong Chan) háttérbe szorítja, ettől Se-Yun felnőttként is riválisaként tekint Kang-Jae-ra. A szerencse látszólag mindig az utóbbi férfinak kedvez, mert Yu-Jin kisasszony szerelmét is ő nyeri el, a történet kezdetekor már együtt élnek.
Minden megváltozik egy napon, amikor Kang-Jae találkozik Mi-Jooval (Kim Jung-Eun), aki plasztikai sebész. Mi-Joo egy energikus, életvidám nő, stabil háttérrel.
A sorozat nagyon hatásos akciójelenetekkel tarkított,de a történet vezérfonala szerintem az,hogy hogyan alakul két ember sorsa, akik ,ha nem is tudnak róla ,de az első pillanattól vonzódnak egymáshoz. Izzik a levegő a férfi is a nő között,ugyanakkor nem tudni ez elég lesz-e a két nagyon különböző világból érkező, eltérő képzettségű és lelkivilágú embernek a kapcsolat megtartásához? Elég erő-e a szerelem,hogy Kang Jae feladja gengszter-létét és jó útra térjen, illetve a külvilág mennyire engedi ezt a nagyon is szokatlan lépést? A sorozat végére mindenre fény derül.
Többször is újranézős sorozat! A sorozatbeli szerelmet olyan komolyan átélte és átadta a 2 főszereplő, hogy Seo-Jin és Jung-Eun a valóságban
is egy párt alkottak 2évig.

数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Choi Il Hwa
Kang elnök szerepében
Jang Hang Seon
Baek Jong-Dae szerepében
Jung Chan
Se-Yun szerepében
Kim Gyu Ri
Yu-Jin szerepében
Kim Jung Eun
Mi Joo szerepében
Kim Nam Gil
Tae San szerepében
Lee Seo Jin
Kang Jae szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások