Friss drámáink:
Lovers (2006)
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.10 (10 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2006-11-08

Epizódok száma
20
A gengsztervilágban nincs barátság, hála, elkötelezettség, viszont van hatalmi harc, erőszak, bosszú..Erről hosszabban nem írok, de befolyásolja az amúgy alapból szerintem romantikus eseményeket.
Kang elnök, a gengszterfőnök (Choi Il-Hwa) váratlanul magához vesz egy 16éves árva fiút, Kang-Jae-t (Lee Seo Jin) és jobbkezévé neveli,csak ő tudja, miért. Ezzel együtt saját fiát, Se-Yun-t (Jeong Chan) háttérbe szorítja, ettől Se-Yun felnőttként is riválisaként tekint Kang-Jae-ra. A szerencse látszólag mindig az utóbbi férfinak kedvez, mert Yu-Jin kisasszony szerelmét is ő nyeri el, a történet kezdetekor már együtt élnek.
Minden megváltozik egy napon, amikor Kang-Jae találkozik Mi-Jooval (Kim Jung-Eun), aki plasztikai sebész. Mi-Joo egy energikus, életvidám nő, stabil háttérrel.
A sorozat nagyon hatásos akciójelenetekkel tarkított,de a történet vezérfonala szerintem az,hogy hogyan alakul két ember sorsa, akik ,ha nem is tudnak róla ,de az első pillanattól vonzódnak egymáshoz. Izzik a levegő a férfi is a nő között,ugyanakkor nem tudni ez elég lesz-e a két nagyon különböző világból érkező, eltérő képzettségű és lelkivilágú embernek a kapcsolat megtartásához? Elég erő-e a szerelem,hogy Kang Jae feladja gengszter-létét és jó útra térjen, illetve a külvilág mennyire engedi ezt a nagyon is szokatlan lépést? A sorozat végére mindenre fény derül.
Többször is újranézős sorozat! A sorozatbeli szerelmet olyan komolyan átélte és átadta a 2 főszereplő, hogy Seo-Jin és Jung-Eun a valóságban
is egy párt alkottak 2évig.

数奇
Choi Il Hwa
Kang elnök szerepében
Jang Hang Seon
Baek Jong-Dae szerepében
Jung Chan
Se-Yun szerepében
Kim Gyu Ri
Yu-Jin szerepében
Kim Jung Eun
Mi Joo szerepében
Kim Nam Gil
Tae San szerepében
Lee Seo Jin
Kang Jae szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Diki
  3 éve
  Jó kis sorozat volt :)

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások