Friss drámáink:
D-Day
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.41 (17 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-09-18

Epizódok száma
20
Szöul város katasztrófa elhárításában dolgozók izgalmas, érdekes, szórakoztató, néha azonban fájdalmas, veszteségekkel és kínokkal járó munkáját mutatja be a sorozat. Gyors és visszavonhatatlan döntéseket kell hozni egy-egy vészhelyzetre.
Megismerjük a hősöket, áldozatokat, orvos csoportokat.
Találkozunk egy kórházigazgatóval, akinek a pénz az Istene és egy régi ügy eltussolása is kísérti. A politikusok még ezekben a szörnyű helyzetekben is megtalálják a lehetőséget,hogy, hogyan húzzanak hasznot.
A két fiatal, nagyon szimpatikus karakter szerepében Kim Young Kwang és Jung So Min.
(V.M.)
Ha Seok Jin
Han Woo Jun szerepében
Jung So Min
Ddol Mi szerepében
Kim Young Kwang
Lee Hae Sung szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • csikoszoltan
  10 hónapja
  D-Day

  2015-os, Dél-Koreai, 20 részes, kb. 60 perces epizódok, Műfaja: orvosos, dráma, katasztrófa, romantikus.

  Főképp az emberi kapcsolatokról szól és hogy-hogyan állják meg a helyüket egy katasztrófa idején-után az emberek.

  Kim Young-Kwang színésznek talán a leghiresebb szerepe ebben a sorozatban volt, ahol egy olyan orvost alakít akinek az emberi élet megmentése számít még akkor is, ha csak nagyon csekély az esélye.

  Történetről:

  Szöul városát egy nagy földrengés éri és ezekutáni cselekményekről szól a sorozat. Orvosok-tűzóltok sokszor elkeseredett harca, hogy az embereket megmentsék, miközben emberi kapcsolatok jönnek létre. A sorozatnak változó volt az intenzívitása, eleinte kapunk 3-4 pörgős részt, majd egy kicsit lelassul és aztán újra felgyorsul és ez így megy a sorozat végéig. Gonosz-negatív szereplőt majd lehet jól utálni, de a színész jól alakított. Sok-sok drámai eset és néha keményebb-megrázó eset-dolog lesz-van benne. Sokszor a szereplőknek saját magukkal is megkell küzdeniuk. A dráma mellett humor és több szerelmi történet is van benne. Összetett sorozat sok-sok cselekménnyel. Talán a sorozatnak lehetett volna nagyobb költségvetése és akkor látványos is lehetett volna a sorozat. A befejezése jó, de a lezáró jelenet azért lehetett volna sokkal jobb és romantikusabb.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások