Friss drámáink:
Healer
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.70 (30 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2014-12-08

Epizódok száma
20
Három embert összekapcsol egy régi fénykép, azaz a múlt. A történet alatt fokozatosan tárul elénk,hogy mi is ez a kapocs és milyen szoros kötelék ez mindhármuknak.
Seo Jung-Hoo (Ji Chang-Wook) egy éjszakai futár, kinek álma egy távoli apró sziget megvásárlása, ezért jó pénzért bármilyen csomag szállítását elvégzi. Amúgy a külvilággal alig tart kapcsolatot, csak mesterével, Ki Young-Jaevel (Oh Gwang-Rok), és a titokzatos heckerrel, akit Ahjummanak hív (Kim Mi-Kyung),ő az, akin keresztül értesül az aktuális feladatokról, tőle kapja a fizetését. A célbajuttatandó "csomag" lehet ember is. Egyik futárszolgálata alatt megölik a kísérendő ügyfelét, és a rendőrség őt vádolja gyilkossággal, üldözőbe veszik.
Kim Moon-Ho (Yoo Ji-Tae) elismert riporter. Ő az egyetlen, aki tisztában van azzal,hogy mi történt a múltban, és ténylegesen ki kicsoda a történetben. Nagy igazságkereső, talán ezen múlik, hogy a múlt nem marad feledésben, rejtve.
Chae Young-Shin (Park Min-Young) egy "minden lében kanál" online újságíró lány, akinek nagy álma,hogy híres újságíró és riporter legyen (éppen, mint Kim Mon Ho), ezért állandóan a nagy sztorit keresi mindenhol. Élete, és mindannyiuk élete akkor változik meg, amikor a Healer a lánnyal kapcsolatos feladot kap, így esetlen, kétbalkezes újságíróként beépül Young-Shin munkahelyére. A két fiatal egymásba szeret. A szerelem megváltoztatja az eddig zárkózott (életet élő) Healert.
Mikor Kim riporter megveszi az online újságot, együttesen kezdenek nyomozni, hogy kiderítsék a múlt titkait, és megtalálják a fő gonoszt.
A romantikus szál nagyon kedves, érzelmes, valószínűleg azért, mert két szimpatikus ember tárja elénk.
A történet végére minden titok lelepleződik.

数奇
Do Ji Won
Choi Myung-Hee szerepében
Ji Chang Wook
Seo Jung-Hoo/Healer szerepében
Ji Il Joo
Seo Joon-Seok szerepében
Jo Han Chul
Yoon Dong-Won szerepében
Kim Mi Kyung
Ahjumma/Jo Min-Ja szerepében
Oh Gwang Rok
Ki Young-Jae szerepében
Park Min Young
Chae Young-Shin szerepében
Park Sang Myeon
Chae Chi-Soo szerepében
Park Sang Wook / Park Sang-Uk
Bae Sang-Soo szerepében
Park Won Sang
Jang Byeong-Se szerepében
Yoo Ji Tae
Kim Moon-Ho szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • pytane
  3 éve
  Szerelem első látásra és örökre. Izgalmas ugyanakkor nagyon romantikus szállal átszőtt sorozat. Ji Chang Wookba itt szerettem bele, olyan cuki mikor romantikázik, viszont határozott amikor dolgozik.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Riporterek akcióban, avagy a cél szentesíti az eszközt! :)

Legfrissebb feliratok

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások