Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Healer

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.70 (30 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2014-12-08

Epizódok száma
20

Három embert összekapcsol egy régi fénykép, azaz a múlt. A történet alatt fokozatosan tárul elénk,hogy mi is ez a kapocs és milyen szoros kötelék ez mindhármuknak.
Seo Jung-Hoo (Ji Chang-Wook) egy éjszakai futár, kinek álma egy távoli apró sziget megvásárlása, ezért jó pénzért bármilyen csomag szállítását elvégzi. Amúgy a külvilággal alig tart kapcsolatot, csak mesterével, Ki Young-Jaevel (Oh Gwang-Rok), és a titokzatos heckerrel, akit Ahjummanak hív (Kim Mi-Kyung),ő az, akin keresztül értesül az aktuális feladatokról, tőle kapja a fizetését. A célbajuttatandó "csomag" lehet ember is. Egyik futárszolgálata alatt megölik a kísérendő ügyfelét, és a rendőrség őt vádolja gyilkossággal, üldözőbe veszik.
Kim Moon-Ho (Yoo Ji-Tae) elismert riporter. Ő az egyetlen, aki tisztában van azzal,hogy mi történt a múltban, és ténylegesen ki kicsoda a történetben. Nagy igazságkereső, talán ezen múlik, hogy a múlt nem marad feledésben, rejtve.
Chae Young-Shin (Park Min-Young) egy "minden lében kanál" online újságíró lány, akinek nagy álma,hogy híres újságíró és riporter legyen (éppen, mint Kim Mon Ho), ezért állandóan a nagy sztorit keresi mindenhol. Élete, és mindannyiuk élete akkor változik meg, amikor a Healer a lánnyal kapcsolatos feladot kap, így esetlen, kétbalkezes újságíróként beépül Young-Shin munkahelyére. A két fiatal egymásba szeret. A szerelem megváltoztatja az eddig zárkózott (életet élő) Healert.
Mikor Kim riporter megveszi az online újságot, együttesen kezdenek nyomozni, hogy kiderítsék a múlt titkait, és megtalálják a fő gonoszt.
A romantikus szál nagyon kedves, érzelmes, valószínűleg azért, mert két szimpatikus ember tárja elénk.
A történet végére minden titok lelepleződik.

数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Do Ji Won
Choi Myung-Hee szerepében
Ji Chang Wook
Seo Jung-Hoo/Healer szerepében
Ji Il Joo
Seo Joon-Seok szerepében
Jo Han Chul
Yoon Dong-Won szerepében
Kim Mi Kyung
Ahjumma/Jo Min-Ja szerepében
Oh Gwang Rok
Ki Young-Jae szerepében
Park Min Young
Chae Young-Shin szerepében
Park Sang Myeon
Chae Chi-Soo szerepében
Park Sang Wook / Park Sang-Uk
Bae Sang-Soo szerepében
Park Won Sang
Jang Byeong-Se szerepében
Yoo Ji Tae
Kim Moon-Ho szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások