Friss drámáink:
Marriage Not dating !
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.56 (16 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2014-07-04

Epizódok száma
16
Humoros , vidám helyzeteket hoz a sors amikor nem igazán akarunk valamit, vagy mégis.... Yoo Jang Mi minden álma, hogy férjhez menjen, oly annyira, hogy meg is szervezi a saját lány kérését.De barátja Lee Hoon Dong nem akar nősülni . Hogy szorult helyzetéből meneküljön barátját kéri meg Gong Ki Tae-t, hogy tegye tönkre a lánykérést. Ami sikerül is neki. A félreértések sorozatában, Gong Ki Tae édesanyja, házukba hívja a hoppon maradt lányt , azt gondolván, hogy Ő a fia elutasított vakrandi partnere. Mindenképpen szeretné összehozni Őket. A két fiatal összefog és be akarja bizonyítani, hogy Ők ugyan nem összeillő pár lennének. A sok taktikázás, komikus, vicces helyzet vajon hová vezet? Jó volt nézni és derülni. (V.M.)
Nincs trailer :(
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • kikyou8802
  3 éve
  Hát ezen a sorozaton is jót szórakoztam és plusz öröm volt hogy benne szerepeltek a kedvenc színészeim is mint ♡Jinwoon♡ ♡Heo Jeong-Min♡ és ♡Yeon Woo-Jin♡

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások