Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Marriage Not dating !

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.56 (16 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2014-07-04

Epizódok száma
16

Humoros , vidám helyzeteket hoz a sors amikor nem igazán akarunk valamit, vagy mégis.... Yoo Jang Mi minden álma, hogy férjhez menjen, oly annyira, hogy meg is szervezi a saját lány kérését.De barátja Lee Hoon Dong nem akar nősülni . Hogy szorult helyzetéből meneküljön barátját kéri meg Gong Ki Tae-t, hogy tegye tönkre a lánykérést. Ami sikerül is neki. A félreértések sorozatában, Gong Ki Tae édesanyja, házukba hívja a hoppon maradt lányt , azt gondolván, hogy Ő a fia elutasított vakrandi partnere. Mindenképpen szeretné összehozni Őket. A két fiatal összefog és be akarja bizonyítani, hogy Ők ugyan nem összeillő pár lennének. A sok taktikázás, komikus, vicces helyzet vajon hová vezet? Jó volt nézni és derülni. (V.M.)

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások