Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Midnight Runners

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.55 (11 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-08-09

Epizódok száma
1

Amikor valaki fegyveres testülethez szeretné bekerülni, és nekikezd egy oda kiképző iskolának, akkor tele van szép ábránddal arról,hogy milyen lesz a munkája.
Hee-Yeol (Kang Ha-Neul) és Ki-Joon (Park Seo-Joon) eltérő családi háttérből és indokkal érkeznek a Rendőrtiszti Főiskolára, ahol sokáig inkább csak piszkálják egymást, pont az eltérő vonások miatt. Aztán a kiképzés során egy terepakciónál összebarátkoznak.
Közös kimenőre készülnek, ami nem várt eseménnyel végződik, ugyanis szemtanúi lesznek egy fiatal nő elrablásának. Azonnal a rendőrségre rohannak, ahol bejelentésükkel különböző rendszabálybeli és eljárásbeli hibák miatt nem foglalkoznak, hiába hivatkoznak arra,miszerint megtanulták: bizonyos meghatározott időn belül nagyobb esély van az eltűnt személy megtalálására, mint ha késlekednek a nyomozás megkezdésével.
Segítség hiányában privátnyomozásba kezdenek, az elején még csak nem is sejtve milyen kiterjedt bűnesetről van szó. Veszélyes akciók sorát éli túl a két fiatal nyomozótanonc, a szálak végül egy Meddőségi Klinikához vezetnek...
Izgalmas krimi,egy pillanatig nem lehet unatkozni a film alatt!
A két kadét jól teljesít, más kérdés,hogy az akadémia mennyire jutalmazza a renitensnek számító magatartást...
数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Kang Ha Neul
Ki-Joon szerepében
Park Seo Joon
Hee-Yeol szerepében
Sung Dong Il
Professor Yang szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások