Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

City Hall

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.00 (11 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2009-04-29

Epizódok száma
20

Inju város élete pillanatok alatt felbolydul, amikor egy jóképű, politikus Jo Guk érkezik, a városba,hogy betöltse a helyettes polgármesteri pozíciót. Itt ismerkedik meg, az anyagi problémával küszködő Sin Mi Rae közhivatalnokkal. A választásokra készülve, egymás mellett dolgoznak. Jo Guknak nem elég a helyettes polgármesteri pozíció. Célja, hogy Dél-Korea elnökévé váljon. Felismeri Shin Mi Rae politikai tehetségét és ösztönzi, hogy induljon a polgármesteri választáson. Ebben a politikai harcban egyre, jobban segítik egymást és gyengéd szálak is kialakulnak közöttük. Egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Közben láthatjuk, a politikai össze fonodásokat...
(V.M.)

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások