Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Always

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.71 (14 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2011-10-20

Epizódok száma
1

Cheol Min (So Ji Sub) egykori híres boxoló, sötét, titokzatos múlttal parkolóőri állást kap. Jung Hwa (Han Hyo Joo) egy fiatal vak nő, aki operátorként dolgozik. A parkolóőri boxban találkoznak, mert Jung Hwa oda szokott a korábbi őrhöz betérni,tévézni. Cheol Min mogorván fogadja a rendszeresen betérő fiatal nőt, elhallgatja csacsogását, lassacskán válaszolgat a kérdéseire, és mesélgeti a tévében látható sorozat aktuális történéseit.
Egyre több időt töltenek együtt, összeköltöznek, Cheol Min segíti a lányt, amiben tudja. Megtudja,hogy Jung Hwa nem volt mindig vak. Egy balesetben vesztette el a szüleit és akkor vakult meg. A férfi döbbenten ismeri fel, hogy ő az oka a balesetnek, így amikor kiderül, költséges műtét árán,de lehetőség van rá,hogy Jung Hwa újra lásson, elhatározza,hogy bármi áron megszerzi a sok pénzt. Nem hivatalos boxmeccseket vállal jó pénzért...
Be tudja-e tartani ígéretét a lánynak:ha felébred a műtét után, őt fogja először meglátni? Tartós lesz-e a szerelem?
A kérdésekre választ ad ez szívbemarkolóan, megrendítően szép film.
数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Cho Seong Ha
Choi főnök szerepében
Han Hyo Joo
Jung Hwa szerepében
Kang Shin Il
Choi szerepében
Park Chul Min
Coach Bang szerepében
So Ji Sub
Cheol Min szerepében
Yoon Jong Hwa
Min Tae-Sik szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások