Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Bromance

Eredeti nyelv
kinai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
4.21 (14 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-10-18

Epizódok száma
18

Pi Ya Nuo (Megan Lai) születését nem csupán a szülők várják,hanem a jósnő is, aki megjövendölte,hogy fiú születik, akit nagy szerencse fog érni. Amikor kiderül, az újszülött kislány, a jósnő úgy vágja ki magát a kellemetlen helyzetből, hogy azt mondja,ha a kislányt nem fiúként nevelik fel, és nem férfiként él a 26.születésnapjáig, akkor meghal.
A szülők fiúként nevelik fel a lányukat, aki 99 nappal a 26. születésnapja előtt ismerkedik meg Du Zi Fenggel (Baron Chen) és annak húgával, Du Zi Hannal (Mandy Tao). A testvérpár gyorsan a szívébe fogadja Ya Nou-t, Zi Feng "esküvel" testvérévé fogadja, Zi Hannak pedig megtetszik a kedves arcú, segítőkész "fiatalember", és szívesen fogadná a közeledését. Tovább bonyolódik a helyzet, amikor Ya Nou azt érzi,hogy nem testvérként szereti Zi Fenget . Majd Zi Feng sem testvérként kezd gondolni Ya Noura. Olyannyira,hogy férfiként is társának akarja.
A születésnapig hátralévő napok sok izgalmas és humoros jelenettel tarkítottak.
Sokat nem kell gondolkodni a történeten, de kellemesen, ellazultan lehet szórakozni rajta.
数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Baron Chen
Du Zi Feng szerepében
Bii
Wei Qing Yang szerepében
Mandy Tao
Du Zi Han szerepében
Megan Lai
Pi Ya Nuo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások