Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

The Battleship Island

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
tortenelmi/kosztumos

Értékelés
4.83 (6 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-07-26

Epizódok száma
1

A film története valós történelmi eseményeket alapul. Koreát a II. világháború alatt megszállták a japánok. A hódítók számára a leigázott országok lakosai életének nem volt értéke. A nőket/lányokat adták-vették, a férfiakat kényszermunkára hurcolták. Néha,hogy a nagyobb tömegek lázadását visszafogják később soha nem teljesített ígéreteket tettek.
Így került kb.400koreai kényszermunkás a Csatahajó-szigetre,ahol embertelen körülmények között dolgoztatták őket, bányászként. A fogságban mutatkozott meg leginkább a rabok személyisége, voltak csendes beletörődök, lázadozók és lázítók, kollaboránsok és árulók és hősök is.
A történetből hőssé, a menekülni próbáló emberek vezetőjévé három ember vált:
-Park Moo-Young (Song Joong-Ki), a bátor katona, aki azzal a feladattal érkezett,hogy megkeressen és kimenekítsen egyetlen embert a szigetről, végül mégis a menekülés fő szervezőjévé vált;
-Choi Chil-Sung (So Ji-Sub), aki leginkább egy harcos és bandita életét élte, de egy melegszívű férf volt, és a megfelelő pillanatban a jó oldalra állt;
-Lee Kang-Ok (Hwang Jung-Min), aki egy ismert zenekar vezetője volt és lányával ragadt a szigeten, és onnantól egyetlen célja volt,hogy lányát megmentse a rá váró sorsról. Kang-Ok esett át a legnagyobb jellemfejlődésen, így vált a film tényleges főszereplőjévé.


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Hwang Jung Min
Lee Kang Ok szerepében
So Ji Sub
Choi Chil Sung szerepében
Song Joong Ki
Park Moo Young szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások