Friss drámáink:
Remember
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
3.91 (11 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-12-09

Epizódok száma
20
Jin-Woo (Yoo Seung-Ho) fotografikus memóriával rendelkező fiatalember az édesapjával él. Az apját (Jeon Kwang-Leol) hamisan gyilkossággal vádolják, börtönbe kerül, ahol Alzheimer-kórja az ellátatlanság és a rossz körülmények miatt rohamosan romlik, meghal a börtönben. A fiú ügyvédnek tanul, hogy bebizonyíthassa apja ártatlanságát. Küzdelmes időszak veszi kezdetét, felveszi a harcot a mindenhol jelenlévő korruptcióval, a hatalommal rendelkezőket mindenáron védelmező igazságszolgáltatással, a történet főgonoszával, Nam Gyoo-Man-nal (Namgung Min). Nyomozása közben kiderül,hogy ő is Alzheimer-kórtól szenved, és a korábban a legapróbb részleteket is megjegyző fiatal ügyvéd szembesül vele,hogy fokozatosan veszti el a memóriáját. Sikerül-e személyisége és emlékei teljes elvesztése előtt még elítéltetnie a bűnöst, a bűnösöket?


数奇
Kim Hyung Bum (Kim Hyeong Beom)
Song Jae-Ik szerepében
Namgung Min
Nam Gyoo-Man szerepében
Park Min Young
Lee In-A szerepében
Park Sung Woong
Park Dong Ho szerepében
Um Hyo Sup
Hong Moo-Suk szerepében
Yoo Seung Ho
Jin-Woo szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  A Seo Jin-Woo-t alakító Joo Seung Ho fiatal kora ellenére az egyik legtehetségesebb drámai színész Koreában. A Lee In-A ügyvédnőt alakító Park Min Young lesz a fiatal ügyvéd egyik segítsége az igazság kiderítésében, míg a másik a Park Dong-Ho ügyvédet megformáló Park Sung-Woong. Namgung Min pedig egyszerűen zseniális az elmebetegség határát súrolóan kegyetlen és gátlástalan chaebol fiú szerepében.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások