Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Defendant

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.82 (17 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-01-23

Epizódok száma
18

Egy napon az ügyészt, Park Jung-Woo-t (Ji Sung) a rendőrségen ébredve szembesítik azzal,hogy megölte feleségét és feltételezhetően a kislányát is. Átmeneti amnéziája miatt meg sem tudja magát védeni, hamis vádak alapján halálra ítélik , börtönbe kerül.
A mélyponton, a halálos ítélete után kell visszaemlékeznie az eseményekre, bizonyítékot keresni, megtalálni az igazi elkövetőt és az indítékot, valamint társakat találni, hogy a börtönből kiszabadulhasson.
Fordulatos, izgalmas dráma,újfent rámutat a koreai társadalom sajátosságára, a chaebolok gátlástalan mindenhatóságára...
Az utolsó percekig bizonytalanságban tartja a sorozat a nézőt, sikerül-e az ügyésznek rehabilitáltatnia önmagát, elítéltetni a bűnöst és menteni, ami menthető a korábbi életéből?
Ji Sung a sorozatban nyújtott alakításáért az SBS 2017.év végi díjátadó gáláján a fődíj nyertese lett.

数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Ji Sung
Park Jung-Woo szerepében
Kim Min Suk
Lee Sung-Gyoo szerepében
Kwon Yuri
Seo Eun Hye szerepében
Oh Chang Suk
Kang Joon-Hyuk szerepében
Shin Rin Ah
Park Ha-Yeon szerepében
Sung Byoung Sook
Oh Jung-Hee szerepében
Uhm Ki Joon
Cha Min-Ho/Cha Sun-Ho szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások