Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Jugglers

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
3.50 (4 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-12-04

Epizódok száma
16

Jugglers / Jeogeulreosu / 저글러스 2017 [KBS2]
Vígjáték/Dráma

Yoon-Yi (Baek Jin-Hee) titkárnőként dolgozik már több mint 5 éve. Egy nap, főnöke felesége tévesen feltételezi, hogy a férje kapcsolatban áll Yoon-Yi-val. A főnök azonban nem oldja meg a félreértést, hogy fedezze valódi szeretőjét. Yoon-Yi zaklatottan várja új beosztását.
Chi-Won (Daniel Choi) az YB Ad videó-közvetítő részlegének ügyvezető igazgatói posztjára kerül. Nem szereti a kapcsolatokat, és nem rendelkezik titkárnővel. Egy este Chi-Won főnöke meghívja őt és Yoon-Yi-t vacsorára. Yoon-Yi részeg lesz, és a Chi-Won hazavisz. Kiderül, hogy a ház, ahol él, ugyanaz a ház, ahol egy tűzeset történt, amikor Chi-Won gyermek volt. A bejárati ajtó mellet egy szórólapot talál, amiben egy bérlőt keresnek a második emeletre. Chi-Won úgy dönt, kiveszi a lakást, hogy legyőzze traumáját.




FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások