Friss drámáink:
Jugglers
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
3.50 (4 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-12-04

Epizódok száma
16
Jugglers / Jeogeulreosu / 저글러스 2017 [KBS2]
Vígjáték/Dráma

Yoon-Yi (Baek Jin-Hee) titkárnőként dolgozik már több mint 5 éve. Egy nap, főnöke felesége tévesen feltételezi, hogy a férje kapcsolatban áll Yoon-Yi-val. A főnök azonban nem oldja meg a félreértést, hogy fedezze valódi szeretőjét. Yoon-Yi zaklatottan várja új beosztását.
Chi-Won (Daniel Choi) az YB Ad videó-közvetítő részlegének ügyvezető igazgatói posztjára kerül. Nem szereti a kapcsolatokat, és nem rendelkezik titkárnővel. Egy este Chi-Won főnöke meghívja őt és Yoon-Yi-t vacsorára. Yoon-Yi részeg lesz, és a Chi-Won hazavisz. Kiderül, hogy a ház, ahol él, ugyanaz a ház, ahol egy tűzeset történt, amikor Chi-Won gyermek volt. A bejárati ajtó mellet egy szórólapot talál, amiben egy bérlőt keresnek a második emeletre. Chi-Won úgy dönt, kiveszi a lakást, hogy legyőzze traumáját.  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások