Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Lucid Dream

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.50 (4 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-02-22

Epizódok száma
1

Choi Daeho (Ko Soo) újságíróként dolgozik, korrupciós ügyekre és visszaélésekre igyekszik fényt deríteni munkásságával, noha ezzel sokakat magára haragít. Egy nap ismeretlenek váratlanul elrabolják a kisfiát, Minut (Kim Kanghoon), Daeho pedig Song nyomozóval (Sol Kyungu) és a nyomozócsoport többi tagjával hosszú, elkeseredett küzdelembe fog, hogy megtalálják a gyermeket. A férfi Park Sohyeon doktornő (Kang Hyejung) segítségével megismerkedik az ún. “tudatos álmodás” módszerével, mellyel újraéli az elrablás pillanatait, hogy ennek segítségével új részletekre derüljön fény, és előremozdulhasson az évek óta tartó nyomozás…

Az “Éber álom” egy izgalmas és fordulatokkal teli film, mely az álomkutatás világába kalauzol minket, és egy mindenre elszánt édesapa kétségbeesett küzdelmét mutatja be, hogy megtalálja szeretett gyermekét.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    1 A HDRip.720p.H264.AAC-STY végű fájlhoz illeszkedik. Brigi 448
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Park Yoo Chun
"Az a férfi" szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások