Friss drámáink:
Lucid Dream
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.50 (4 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-02-22

Epizódok száma
1
Choi Daeho (Ko Soo) újságíróként dolgozik, korrupciós ügyekre és visszaélésekre igyekszik fényt deríteni munkásságával, noha ezzel sokakat magára haragít. Egy nap ismeretlenek váratlanul elrabolják a kisfiát, Minut (Kim Kanghoon), Daeho pedig Song nyomozóval (Sol Kyungu) és a nyomozócsoport többi tagjával hosszú, elkeseredett küzdelembe fog, hogy megtalálják a gyermeket. A férfi Park Sohyeon doktornő (Kang Hyejung) segítségével megismerkedik az ún. “tudatos álmodás” módszerével, mellyel újraéli az elrablás pillanatait, hogy ennek segítségével új részletekre derüljön fény, és előremozdulhasson az évek óta tartó nyomozás…

Az “Éber álom” egy izgalmas és fordulatokkal teli film, mely az álomkutatás világába kalauzol minket, és egy mindenre elszánt édesapa kétségbeesett küzdelmét mutatja be, hogy megtalálja szeretett gyermekét.
Park Yoo Chun
"Az a férfi" szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  1 A HDRip.720p.H264.AAC-STY végű fájlhoz illeszkedik. Brigi 249
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Brigi
  3 éve
  Szia Juud!
  Sajnos nem tudom, mi lehet az oka, azt sem, hogy az oldalra való fájl feltöltésekor miért csomagolta egyáltalán a rendszer... Törölni nem tudom, hogy javíthassam, addig az oldalamon elérhető: http://www.yisanprojekt.hu/felirat/lucid/lucid_dream_hun.srt

 • juud
  3 éve
  Kedves feliratfeltöltő.
  sajnos hibás a fájl-azt jelzi vissza a kicsomagolási műveletnél. :-(

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások