Friss drámáink:
Kill me Heal me
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.62 (29 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-01-07

Epizódok száma
20
Ji Sung egy bájos, érzéki, mókás és egyben vagány férfit alakít. A filmben több különböző személyisége van, amitől az izgalmas, szórakoztató alkotássá válik. Meg lehet kedvelni Yo Na-t, aki egy igazi tinilány, sőt bele is lehet szeretni Shin Se Gi személyébe, aki egy verekedős, dühös és vonzó férfi. Lehet sírni és nevetni is, a zene hatása alá kerülni nem nehéz, tetszik. A film tele van érzelemmel, romantikával, izgalommal, mókás jelenetekkel. Annak ellenére, hogy a dokinő folyton visítozik - ami kicsit idegesítő-, szerethető film lesz végig.
(M.A.)
Ahn Nae Sang
Cha Joon-Pyo szerepében
Choi Won Young
An Gook szerepében
Hwang Jung Eum
Oh Ri-Jin szerepében
Ji Sung
Cha Do-Hyun szerepében
Kim Hyung Bum (Kim Hyeong Beom)
Director Choi szerepében
Kim Yong Geon
Cha Gun-Ho szerepében
Oh Min Suk
Cha Ki-Joon szerepében
Park Jun Gyu
Oh Dae-O szerepében
Park Seo Joon
Oh Ri-On szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • kikyou8802
  3 éve
  Nekem nagyon tetszett ez a sorozat nagyon jól szórakoztam Ji Sung alakításán.

 • pytane
  3 éve
  Imádon Ji Sung filmjeit, de ez viszi mind közül a pálmát. Komoly betegséget hol viccesen hol komolyan bemutató sorozat. JI Sung ebben a sorozatban hozott alakításáért, ha Amerikai lenne már rég megkapta volna az Oscar díjat. Fergeteges alakítás, szuper forgatókönyvvel.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Ji Sung miatt néztem az SBS évvégi díjátadóját, egész végig feszengett ez a drága ember, mert tudta,hogy nagyon jó volt a Defendant-ban, és mindent bele is adott. Amikor bejelentették a fődíjat áradó Lee Bo Young nevét, már tudtam,hogy Ji Sungunk nyert, mert a hölgy az ő felesége.
  Szívből gratulálok! A Kill me, heal me-ben meggyőzött róla,hogy szenzációs színész, és,ha lehet fokozni, azóta csak még érettebb lett a játéka! Nagyon boldog volt a díjjal!! :)
 • Szenzációs páros, ráadásul a Secret-ben is pont ilyen jók voltak. Ji Sungnak kijárna egy Oscar.

 • monami
  4 éve
  Ji Sung szintén nagy kedvencem, elbűvölő cuki férfi. A filmben az tetszik, hogy nem erőltetett, inkább izgalmas és még azt is eléri, hogy legyen kedvenc személyiség akinek szurkolok. :) 10/10

 • Kahlil Gibran
  4 éve
  Az évszázad sorozata eddig nekem. Kihagyhatatlan. A szereplők, a történet, az előadás extra magas színvonalú, nagyon csak magasra tették a lécet ezzel a sorival!

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások