Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

MOZU Season 2

Eredeti nyelv
japan

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
5.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2014-07-22

Epizódok száma
5

Fél évvel a repülőtéren meghiúsult merénylet után hőseink újra külön utakon járnak. Akeboshi őrmester (Maki Yoko) az áthelyezését kérte a Közbiztonsági Szolgálat egyik külügyi részlegére, és egyre elkeseredettebben keresi 15 éve eltűnt apját. Osugi hadnagy (Kagawa Teruyuki) immár elvált zsaruként üldözi a bűnözőket Tokió utcáin. Váratlanul azonban egy ismeretlen, fegyveres hajó sérti meg Japán felségvizeit Hokkaidó partjainál, melyet egy orosz-japán energia-kutatólaborban bekövetkezett robbantás követ, a nyomozás kapcsán pedig újra keresztezik egymást az útjaik. A támadás mögött a Gurcsib Köztársaság terroristáit sejtik, így csatlakozik hozzájuk Kuraki felügyelő (Nishijima Hidetoshi) is, aki azóta is fáradhatatlanul kutatja a GLARKE Alpha projekt részleteit, melyben ő maga is gurcsib szálakat vél felfedezni…

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    5 720p ADaoiL verzióhoz illeszkedik Brigi 146
    4 720p ADaoiL verzióhoz illeszkedik Brigi 149
    3 720p ADaoiL verzióhoz illeszkedik Brigi 147
    2 720p ADaoiL verzióhoz illeszkedik Brigi 143
    1 720p ADaoiL verzióhoz illeszkedik Brigi 148
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Hidetoshi Nishijima
Naotake Kuraki szerepében
Teruyuki Kagawa
Ryota Osugi szerepében
Yoko Maki
Miki‎ Akeboshi szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások