Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Andante

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.10 (20 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-09-24

Epizódok száma
16

Vannak sorozatok, amiknél az előzetesnek köze sincs a majd megjelenő doramához. Az Andante majdnem ilyen. De csak majdnem. Az előzetes kifejezetten morbid volt és nagyon-nagyon tetszett, hisz annyira más volt, mint a többi romantikus vígjáték előzetese. Így hát nagy várakozással ültem le megnézni az első részt. Ám az epizód feléig semmi nem történt, ami megfelelt az elvárásaimnak. Persze valahol a háttérben ott motoszkált valamiféle titkolt feszültség és pár apróságból sejteni lehetett, hogy valami több vár ránk, csak várjuk ki a végét...

És nem kell sokáig várnunk. Beindul. A hagyományos családi dorama helyét szép lassan átveszi valamiféle abszurd, de mégis kellemesen szerethető, modern és friss érzés.
És ha már beindul, nincs megállás, jó sűrű, történésekkel teli epizódot kapunk, ahol felváltva aggódhatunk, nevethetünk és izgulhatunk.

Imádom, ha egy filmben kihangsúlyozzák a szereplők első találkozását, akár játékosan eltúlozva is. Na itt olyat kapunk, hogy biztosan nem látunk többet hasonlót. Már csak ezért a pillanatért is érdemes ebbe a sorozatba belekezdeni. A 27. perc egyszerűen varázslatosan csodálatos!

A karakterek mind-mind remekek és szerethetőek. Bár 1-2 klisé azért becsúszik, de ezzel nincs baj, hisz jól használják őket.
A forgatókönyv egyszerűen remek. A jelenetek teljesen gördülékenyen követik egymást, jó ritmus érzékkel követik egymást az izgalmak és a kifejtősebb, karakter építős jelenetek. A fényképezés először fura volt, aztán megszoktam a múltat idéző beállásokat.
A történetet ritkán szoktam kiemelni, mert a körítés jobban érdekel egy sorozatnál, de itt kivételt teszek, mert meg kell említenem: tényleg sok érdekfeszítő aprósággal találkozhatunk már az első részben, amikről alig várom, hogy többet kaphassak.

Pár szót a színészekről:

Kai: Kicsit tartottam tőle, de semmi baj nincs a játékával. Sőt! Az EXO tehetségét, gondolom senkinek nem kell bemutatni, mindenki imádni fogja ebben a szerepben.

Kim Jin-Kyung: Korábban modell volt, de az érettségije után már látszott, hogy nem igazán a divat szakmában képzeli a jövőjét, 18 évesen saját realityt kapott, majd szerepelt a We Got Marriedben is Jota partnereként. Bár szép, de nem feltétlenül nőies jelenség, határozott jellem és ez valószínű a játékában is meg fog mutatkozni. Én nagyon kedvelem, de feltételezem megosztó személyiség lesz.

Jeon Mi-Sun: az anyát játszó színésznő a stáb egyik legtapasztaltabb tagja, játékán látszik, hogy vezeti az ifjabbakat.

Sung Byoung-Sook: Már szinte minden színészpalánta nagymamáját eljátszotta, így nem csoda, hogy a nagy öregekre jellemzően, manírok nélkül, olyan csodálatosan játssza el most is a kemény, de mégis szerethető öregasszonyt, hogy annál jobbat kívánni sem lehet. Egyszerűen már az imádni való, ahogy beszél.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    16 Andante E16 lapishun 526
    15 Andante E15 lapishun 523
    14 Andante E14 lapishun 499
    13 Andante E13 lapishun 500
    12 Andante E12 lapishun 522
    11 Andante E11 lapishun 575
    10 Andante E10 lapishun 513
    9 Andante E09 lapishun 488
    8 Andante E08 lapishun 500
    7 Andante E07 lapishun 520
    6 Andante E06 lapishun 525
    5 Andante E05 lapishun 550
    4 Andante E04 lapishun 223
    3 Andante E03 lapishun 220
    2 Andante E02 lapishun 211
    1 Andante E01 lapishun 231
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Jeon Mi Sun
Shi Kyung édesanyja szerepében
Kai /Kim Jong In
Lee Shi Kyung szerepében
Kim Jin Kyung
Kim Bon szerepében
Sung Byoung Sook
Kim Duk-Boon szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások