Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Detectives of Seonam Girls High School

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
4.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2014-12-16

Epizódok száma
14

A 17 éves An Chaeyul egy népszerű televíziós műsorvezető, Oh Yujin kisebbik gyermeke, akit munkamániás anyja egy neves középiskolába kíván bejuttatni a tengeren túlon, ám a gyermeket egyelőre elutasítják. Köztes megoldásként egy évre beíratja a lányt a koreai Seonam Leánygimnáziumba, míg újra meg nem próbálkozhat a felvételivel. An Chaeyul boldogtalan, mert apja nem foglalkozik vele különösebben, karrierista anyja pedig mit sem törődik az ő érzéseivel. A nő benne is mindenáron a kinevelendő zsenit látja, mint bátyjában, An Chaejunban, aki jelenleg épp a Harvardon tanul, szintén Amerikában.

Chaeyul szomorúan ugyan, de megkezdi tanulmányait a Seonam Leánygimnáziumban, ahol azonban már az első naptól kezdve megdöbbentő furcsaságok és megfejtésre váró titkok fogadják őt. Megismerkedik az iskolában tevékenykedő, magukat csak a gimi detektívjeinek hívó, négy szeleburdi lánnyal, akik azonnal fel akarják venni őt maguk közé. A csacska szépség, Lee Yehi, a kissé agresszív kocka, Kim Hajae, a csendes óriás, Choi Seongyun és vezetőjük, a Yun Mido mindent megtesz annak érdekében, hogy Chaeyult magukhoz csábítsák. A lányok diáktársaik kérésére végül együtt kezdenek el nyomozni olyan rejtélyek ügyében, mint csalás, kiközösítés, tinédzserkori terhesség, homoszexualitás vagy öngyilkosság. A nyomozás során a segítségükre van az iskolva számos oktatója, köztük a vonzó és titokzatos irodalomtanár, Ha Yeonjun is, aki maga is félelmetes titkok őrzője…

Ez a szokatlan narratívával rendelkező sorozat öt gimnazista lány mindennapjaiba kalauzol minket. Először nem tudni, hogy a lányok, illetve a dorama komolyan akarja-e magát venni, avagy sem. De amikor már berántott minket az őrületével, érdekes perspektívát tár elénk formabontó megközelítésével, és sokszor olyan tabutémákat feszeget (pl. a homoszexualitás vagy abortusz terén), melyek a koreai társadalomban hivatalosan nem létezőként vagy egyenesen illegális tevékenységként vannak aposztrofálva.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    14 720p WITH verzióhoz illeszkedik Brigi 179
    13 720p WITH verzióhoz illeszkedik Brigi 187
    12 720p WITH verzióhoz illeszkedik Brigi 171
    11 720p WITH verzióhoz illeszkedik Brigi 165
    10 720p WITH verzióhoz illeszkedik Brigi 164
    9 720p WITH verzióhoz illeszkedik Brigi 183
    8 720p WITH verzióhoz illeszkedik Brigi 168
    7 720p WITH verzióhoz illeszkedik Brigi 182
    6 720p WITH verzióhoz illeszkedik Brigi 171
    5 720p WITH verzióhoz illeszkedik Brigi 173
    4 720p WITH verzióhoz illeszkedik Brigi 174
    3 720p WITH verzióhoz illeszkedik Brigi 162
    2 720 WITH verzióhoz illeszkedik Brigi 176
    1 720p IPOP verzióhoz illeszkedik Brigi 157
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Chang Ki Yong
An Chaejun (Chaeyul bátyja) szerepében
Choi Duk Moon
An Hongmin (az édesapa) szerepében
Hwang Suk Jung
Lee Yeoju (az igazgatónő) szerepében
Hyeri / Lee Hye Ri
Lee Yehi szerepében
Kim Byung-Choon (1966)
Ara édesapja szerepében
Kim Min Jun
Ha Yeonjun (az irodalomtanár) szerepében
Lee Joo Woo
Choi Mirae szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások