Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Becky’s Back

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
4.20 (5 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-06-06

Epizódok száma
4

A Szomvol-szigeten a csak négy testőrként ismert jó barát, Baekhi (Kang Yewon), Beomryong (Kim Sungoh), Dusik (In Gyojin) és Jongmyeong (Choi Daechul) együtt cseperedik fel, ám középiskolás korukra a tomboló hormonok miatt felbomlik a nagy összetartás. Mindhárom fiú beleszeret a helyi kisváros vagány és csinos Baekhijébe, aki kettejükkel ranidzik is. Nem várt események kapcsán azonban a lány váratlanul elhagyja a szigetet, és Szöulba költözik, ahol szép televíziós karriert ér el.

18 évvel később azonban mégis visszatér a szigetre, az ott lakók és egykori barátai nagy meglepetésére. Ami azonban még nagyobb megdöbbenést kelt, hogy vele érkezik 18 éves lánya, Okhi (Jin Jihee) is, aki ugyanolyan kezelhetetlen bajkeverő, mint amilyen annak idején ő is volt. Beomryong, Dusik és Jongmyeong azonnal gyanakodni kezd, hogy hármójuk közül esetleg valaki Okhi apja lehet, és mindennel megpróbálkoznak, hogy kiderítsék az igazságot.

Vajon sikerül Baekhinek megbirkóznia a három apuka-jelölttel, a semmirekellő, szerencsejáték-függő férjével (Choi Phillip), a sziget pletykás lakóival, és lázadó tinilányával?

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    4 720p NEXT verzióhoz illeszkedik Brigi 153
    3 720p NEXT verzióhoz illeszkedik Brigi 162
    2 720p NEXT verzióhoz illeszkedik Brigi 167
    1 720p NEXT verzióhoz illeszkedik Brigi 151
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Kim Sung Oh
Wu Beomryong szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások