Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Triple

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
3.50 (6 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2009-06-11

Epizódok száma
16

Lee Ha Ru gyerekkorától kezdve korcsolyázik, és egykor igencsak tehetséges versenyzőnek számított. Ám amikor 13 éves korában az édesanyja és mostohaapja életét veszti egy baleset során, úgy dönt, felhagy a versenyzéssel. Vér szerinti édesapjához kerül, és egy vidéki kisváros jégcsarnokában gyakorolgat tovább, és néha besegít Nam edző kezdő csoportjainak oktatásába.

Az autóbaleset nemcsak a versenyzéstől és a műkorcsolya pezsgő világától választotta el Ha Rut, hanem mostohatestvérétől, Shin Hwaltól is, aki a fővárosban maradt, és egy sikeres reklámügynökségnél talált munkát. Szülei egykori házában együtt lakik Jo Hae Yoonnal és Jang Hyun Tae-vel, a két lökött reklámzsenivel, mégse érzi igazán, milyen családként, szeretetben élni, és nem is tartja a kapcsolatot Ha Ruval. A lány ennek ellenére rajong érte, és 18 évesen úgy dönt, folytatni akarja a versenyzést. Ezért – mint derült égből a villámcsapás – beállít bálványozott bátyjához, hogy nála lakhasson, míg Szöulban tanul és edz. Shin Hwal eleinte egyáltalán nem örül új lakójának, ám húga és barátai törődése lassan elindítja őt a megbékélés és boldogság útján…

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    1 Az osszes resz felirata Brigi 397
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Lee Sun Kyun
Jo Hae-Yoon szerepében
Song Joong Ki
Ji Poong Ho szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások