Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Seirei no Moribito

Eredeti nyelv
japan

Műfaj
fantasy

Értékelés
4.50 (2 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-03-19

Epizódok száma
4

Moribito: Guardian of the Spirit / 精霊の守り人 2016

Ezúttal Japán felség területre evezünk, hogy egy anime feldolgozással ismertessünk meg titeket. A Seirei no Moriboto egy nagy költségvetésű, és nagyívű történettel rendelkezú 4 részes japán fantasy sorozat. És amikor a nagy költségvetésre gondolunk, komolyan kell venni, elég ránézni a lenti képekre, látványvilágban messze a szokásos sorozatok fölé emelkedik.
A történet egy kitalált világ Yogo nevű országában játszódik, ahol a császárt istenként csodálják. Épp ezért lenne fura, ha a császár fiát, a herceget egy balesetben egy egyszerű halandó mentene meg, hisz hogy menthetne meg egy istent egy ember? Így a megmentő nem jutalomra, hanem bizony kivégzésre számíthat. Ám a herceg anyja másképp gondolja és ekkor...
Ismertetőt írta: Lapishun

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Haruka Ayase
Balsa szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások