Friss drámáink:
Because This Is My First Life
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.36 (33 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-10-09

Epizódok száma
16
Yoon Ji Ho egy férfiközpontú családban nőtt fel, ahol sosem érezte, hogy helye lenne. Mikor beköltözik Nam Se Hee lakásába, először érzi, hogy tartozik valahová. Amikor elveszíti a munkáját és nincs hová mennie, a férfi megkéri a kezét. Vajon szükséges szerelem egy házassághoz, vagy elegendő megállapodni az együttélés feltételeiben?
Esom / Lee Som
Woo Soo Ji szerepében
Hwang Suk Jung
Writer Hwang szerepében
Jung So Min
Yoon Ji Ho szerepében
Kim Ga Eun
Yang Ho Rang szerepében
Kim Min Suk
Sim Won-Seok szerepében
Lee Min Ki
Nam Se Hee szerepében
Park Byung Eun
Ma Sang Goo szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  16 NEXT verzió Ocu 287
  15 NEXT verzió Ocu 294
  14 NEXT verzió Ocu 313
  13 Because this is my first life E13 Ocu 292
  12 Because this is my first life E12 Ocu 294
  11 Because this is my first life E11 Ocu 293
  10 Because this is my first life E10 Ocu 275
  9 Because this is my first life E09 Ocu 293
  8 Because this is my first life E08 Ocu 282
  7 Because this is my first life E07 Ocu 293
  6 Because this is my first life E06 Ocu 271
  5 Because this is my first life E05 Ocu 281
  4 Because this is my first life E04 Ocu 278
  3 Because this is my first life E03 Ocu 295
  2 Because this is my first life E02 Ocu 287
  1 Because this is my first life Ocu 316
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
 • Because this is my first life – 1. rész után
  Szeretem az életszagú drámákat, ahol nem mismásolják el az élet hétköznapi dolgait, hanem úgy mutatják be, ahogy van. A TVN új drámája ebből a szempontból remekül nyit.
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Csenci18
  2 éve
  köszike

 • Lenka
  2 éve
  Köszönöm szépen a fordítást!

 • Pupunja
  3 éve
  Kedves Ocu!
  Köszönöm a fordítás, nagyon imádtam ezt a sorozatot!
  Nagyon élethű az egész és sok küzdelmet felhoz, ami a mai fiatalokat érinti, szuper sorozat volt :)

 • Marika
  3 éve
  Ez a sorozat nálam a toplista legelején van. Imádom minden pillanatát olyan emberséges, semmi nagy drámák,sírások-rívások, konyorgéseg, nagy hatalmas vallomások...egyszeru emberek , egyszeru hétkoznapi gondokkal és érzesekkel...

 • Andrea
  3 éve
  Nekem nagyon tetszett úgy ahogy volt :)

 • monami
  3 éve
  Olyan, mint egy lassított felvétel a film de talán ezért is voltam kitartó. Már nagyon érdekelt mikor lépnek előre, mi lesz a vége, hogy alakulnak az események. Egyszer nézhető film, mert sokkal jobb sorozatok is vannak. 10/3

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Valóban, Esom karaktere volt a legvalódibb.
  Én azért másképpen látom a házasodni akaró lányka, és az örökké menekülő barátja kettősét. Szerintem amikor egy kapcsolat nem fejlődik sehova, akkor hagyni kell. Persze,ahogy ők szétmentek, teljesen nyilvánvaló volt,hogy azt hozzák ki belőle, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. És így lett. Ez azért nem volt 100%ig hitelesre kidolgozva, ez tény. Minki karaktere rémes volt szinte végig, ahol meg hirtelen kedves lett, és cuki, lehet azért, mert az új szerelem negálta a régi keltette sérüléseket és elutasítást, így előjött az ő valódi személyisége, és elhagyta az autisztikus-de inkább csak tényleg elutasító, távolságtartó tüneteket... Bármelyik sztorinak el tudok képzelni bármilyen véget is, ahogy a koreaiak ezt meg is csinálják. Az emberek annyira sok félék, az érzelmi életük is sokféle, így a szerelmük is. Szerintem pont ezt mutatta be a sorozat,hogy mennyiféleképpen lehet boldogulni, vagy nem boldogulni. Most ők éppen boldogultak. Szórakoztató sorozat volt.

 • lapishun
  3 éve
  Hümmm.... Hümmm....
  Végül csak belefogtam és végig néztem mind a 16 rész. Kezdetben fenntartásaim voltak Lee Minkivel, s ez ugyan enyhült a végére, de sajnos sosem múlt el teljesen. Ez egy női dráma volt. Nem abban az értelemben, hogy nőknek szól, hanem hogy nőkről és nők által elmesélve/eljátszva.
  Bár imádom a monológokat és a narrálást a filmekben, itt valahogy mégsem élveztem. Szinte végig olyan érzésem volt, hogy közhelyeket puffogtatnak el bennük és semmi lényegi megállapításra nem jut bennük a főhősnő. A három párocska, vagyis a 6 karakter közül egyetlen egynél volt megfigyelhető normális jellemfejlődés. Az Esom által alakított Soo-Ji volt egyedül a történet végére, aki tényleg tanult a hibáiból és változtatni tudott az életén. Bármennyire is zárult hapy enddel a másik két pár története, én náluk becsapva éreztem magam.  Először is nézzük a fő párost. Se-Hee karaktere erősen autisztikus tüneteket produkált folyamatosan. És ennek vele született tulajdonságnak kellett lennie, nem az előző kapcsolatában összeszedett csalódásnak, hisz az is pontosan ettől nem működött. Engem végig zavart, hogy nem az elfogadásról és megértésről szól a történet, hanem a másik megváltoztatásáról. A való életben az a pasi sosem változott volna meg. Itt az utolsó részben mégis csoda történt vele, és mindezt csak azért, mert kihelyezték a komfort zónájából. Szerintem ezzel csak méginkább becsukják nála az ajtót, nem pedig kinyitják. A főhősnő az első pillanatban tisztában volt a pasi "problémájával", mégis minden részben rácsodálkozott. És erre nem lehet mentség a párkapcsolatok terén lévő tapasztalatlansága, hisz teljesen nyilvánvalóak voltak a pasi érzelmi/szociális képességei. Az dicséretes, hogy ő maga változott, de az, hogy ezt rákényszerítette a pasira, az nem.
  Minki játékától nem voltam elájulva. Egyrészt 15 részen át játszotta a feszengő antiszociális figurát, s hát valljuk be, ebben nem igazán nyújtott kiemelkedőt, kamera előtt feszengeni, szinte bárki tud. A feszengéssel párhuzamosan, vagyis a feszengés mögé bújtattva kellett volna érzelmeket közvetítenie, ez szerintem nem sikerült neki. Az utolsó részben már hozta, amit kellett, de itt már számomra késő volt. Partnere, Somin játékát sokkal meggyőzőbbnek találtam)  A második párocska, ahol a lány házasságra vágyott, a srác meg nem tudta mire... Őket nagyon kedveltem az elején, bár tudtam, hogy szakítás lesz a végük, hisz nem lehet más. Az ő happy endjük szintén baromság volt. A srác hirtelen váltása teljesen légből kapott volt, ezt bármikor hamarabb is megléphette volna. Meg merték lépni, hogy elengedik egymást.... szomorú, vagy nem szomorú, de addig voltak hitelesek. Ez a befejezés számomra erőltetett volt.  Furcsa leírnom, de a legjobb színészi teljesítményt egy modell mutatta fel számomra a sorozatban. Esom szerintem tökéletesen alakította a szerepét. Bár nem igazán kedveltem őt korábban (és a legcsúnyább nő volt a szereplők között), de ezek után felkerült azok mellé, akiket szemmel fogok tartani ezentúl. Partnere Park Byung-Eun már öreg róka, hanem is kisujjából rázta ki, de könnyedén hozta ezt a szerepet (igaz, néha a határán mozgott az idegesítő burleszknek... de szerencsére szerethető maradt a figura).

  Kicsit sajnáltam, hogy Bomit ilyen kocka szerepben kell lássam, de a végén csak megmutatták a benne rejlő szexi dögöt, úgyhogy egykor szívem csücske ha csak fél percre is, de tündökölhetett dicső fényében :)

  Összességében nem volt rossz, hisz végig néztem (ez nálam nagy szó), de én úgy érzem, nem aknázták ki azokat a mélységeket, amiket lehetett volna.

 • monami
  3 éve
  A lassú részek után a vége egész gyorsan lezárult. :)

 • Darinka
  3 éve
  Nagyon szépen köszönöm.:)

 • jobi66
  3 éve
  Megnéztem a sorozatot és nagyon tetszett. Köszönöm a munkádat és hogy meg osztod velünk. :)

 • mara55
  3 éve
  Kedves Ocu!
  Köszönöm a sorozat fordítását.
  Maratonozó leszek. :)

 • beus
  3 éve
  Köszönöm hogy lefordítottad ezt a jó sorozatot!

 • csilla0602
  3 éve
  Kedves Ocu! Köszönöm a sorozat fordítását! Nagyon szerettem mind a három párocskát.

 • tucsokbogar
  3 éve
  köszönöm a feliratokat!

 • jobi66
  3 éve
  Köszönöm szépen :)

 • Zita6462
  3 éve
  Nagy köszönet a sorozat befejezéséért.
 • Angolul már megnéztem a sorit végig. És úgy voltam vele addig nem nézem meg magyar felirattal míg nics kint az összes :P 14,15,16 rész vigyázat jövök :DDD

 • Babi
  3 éve
  Köszönöm a felíratott.

 • richmom
  3 éve
  Köszönöm szépen az utolsó rész fordítását és gratula a befejezéséhez! :D

 • judy
  3 éve
  Köszönöm a sorozat fordítását!!

 • Babi
  3 éve
  Köszönöm.

 • richmom
  3 éve
  Itt is szeretném megköszönni az utolsó előtti rész fordítását is! :D

 • szilagyongyi
  3 éve
  Igencsak előkelő helyre kuckolt a szívemben ez a kedves sorozat. Nem is tudok mit felróni, pont úgy volt jó, ahogy volt. Mosolygott a lelkem, míg néztem. <3

 • monami
  3 éve
  A lassúsága az, ami miatt várjuk a következő részt. Valóban ilyen megfontoltak? :)

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Kedves Ocu, listára tettem, köszi az ajánlót! :) Most van 2 folyamatban lévő sorim, szer.m csak jövőre, vagy az ünnepekben kezdek bele.

 • Ocu
  3 éve
  Kedves Kockás! Ha tetszik a stílusom, akkor bátran ajánlom a többi sorozatot is amit fordítottam. ;)
  Ide a Chicago Typewriter, ha még nem láttad, mindenképpen nézd meg! :)

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Kedves Ocu! Komolyan gondoltam! :)

 • Zita6462
  3 éve
  Nagyon köszönöm a feliratot.

 • beus
  3 éve
  Köszönöm a feliratot:)

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások