Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


2018 második leghallgatottabb dala

lapishun 1312 megtekintés, 1 hozzászólás
Aki rajta tartja a kpop szcéna ütőerén az ujját, az valószínű emlékszik, hogy tavaly fáradtan sóhajtottunk fel, mikor híre jött, hogy új, lánycsapat túlélő/összerakó show indul az MNET-en Finding Momoland címmel.

A Doublekick Company lánycsapata a műsor után szépen el is tűnt a süllyesztőben. 8 hónappal ezelőtti debütálásukkor úgy tűnt, a lányok nem fognak soha kitűnni a tömegből. A dalaik nem voltak rosszak, de kevesek voltak ahhoz, hogy igazán észrevegye őket az ember.

Aztán eljött az idén január és bummm.... lecsapott a Boom Boom. Annyira, hogy az idén megjelent dalok között jelenleg a második helyen áll és egymás után nyerik a koreai zenés műsorokat is.

Mikor először hallottam, nem tudtam megbarátkozni a dallal. Ám azóta már annyiszor hallottam, hogy sutba dobtam minden előítéletemet és egyszerűen megszerettem. Sőt! Azóta imádom. Bizton állíthatom, nincs nap, hogy meg ne hallgatnám.



Mi kell hát a sikerhez? Egy jó, fülbemászó dal, ami kilóg a tömegből? Igen. De nem csak az... hiszen sok ilyen dal van, mégis valahogy ennek a dalnak sikerült feltenni a Momolandet a térképre...
szóval valami plussz kell.... de mi ez a plussz? Nem tudom.

Irány a MOMOLAND adatlapja!
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Pandora
lapishun 1279 megtekintés, 0 hozzászólás Nehéz dolog erről a filmről írni. Nehéz, mert érződik a szándék, hogy a készítők mit szerettek volna megmutatni. De sajnos nagyon félre
Fabricated City
lapishun 4835 megtekintés, 9 hozzászólás Ji Chang-Wook főszereplésével egy igazán pörgős akció filmet izgulhatunk végig. A Fabricated City felveszi a versenyt a Hollywoodi sikerfilmek
Grand Prince - hamarosan
lapishun 2506 megtekintés, 4 hozzászólás Új, kosztümös sorozatba kezd a CSTV. A Yoon Si Yoon által játszott Lee Whi herceg jóképű és igencsak népszerű a nők körében.
Új Gfriend album
lapishun 991 megtekintés, 0 hozzászólás Úgy tűnik, a Gfriend elég nagy sikereket ért el a legutóbbi albumukkal, mert érkezik belőle egy újabb, különleges kiadás. Az albumhoz
Cookie beállítások