Friss drámáink:
Card image cap

Misty - 1. rész után

lapishun

A Misty jól kezdett… Egy krimibe oltott mélydrámát kapunk, amiből bármi kisülhet. A karakterek jól kidolgozottak és egy jól felépített történet vezeti majd végig figyelmünket a sorozaton. Legalábbis ez az elvárásom az első rész után.

Nagy költségvetés, filmes jelenetek, remek hangulat. Az operatőr kitett magáért, a szemnek nagyon kellemes képsorok követik egymást. Minden dicséretet megérdemel, hisz e nélkül a Misty nem lehetne az, ami.Rengeteg sorozat engedett már bepillantást a koreai televíziózás színfalai mögé. Vagyis annak cukormázas felszínét mutatták leginkább meg. Ebben a sorozatban sokkal hitelesebb képet kaphatunk, még ha kissé eltúlzottat is.

Bárki, aki belekezd a sorozatba, egyet kell értsen velem, ez a dráma Kim Nam-Joo drámája. Ő a szíve-lelke mindennek. Bár nem egy gyakran foglalkoztatott színésznő, most megmutatja, hogy ez nagy hiba. Nem lennék meglepve, ha év végén újabb díjakkal gazdagodna (amúgy szerény) gyűjteménye. Tényleg remekül játszik.Sajnos a történetről nem beszélhetek (nem akarok lelőni semmit), de a forgatókönyv nagyon jó. Izgalmas és remekül ívelt. Könnyű elmerülni a sorozat világában.

Mindenkinek ajánlom kipróbálásra!

Értékelés: 8/10

Film adatlap

Misty

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2018-02-02
Epizódok száma
16
Romantikus krimi Ji Jin Hee-vel és Kim Nam Joo-val a főszerepben

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • Wolf Moni
  2 éve
  Én is csak csupa jót tudok írni a sorozatról. Sokat "kampányoltam" a fordításért és nagyon köszönöm Szebszisznek, hogy elvállalta. Ugyan még csak az 5. résznél járunk, de nagyon izgalmas és érdekes témát boncolgat. Biztos vagyok benne, hogy ez csak fokozódik majd az újabb részekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, Ji Jin Hee megint nagyot alakít benne, a film béli feleségéről már nem is beszélve.

 • jobi66
  2 éve
  Ji Jin a garancia erre a filmre megint egy jó sorozat. Valójában a női főszereplő viszi a pálmát, nem bírtam kivárni a fordítást ezért belenéztem, fergeteges lesz. Szebszisz fordítja.

 • pusztosi
  2 éve
  Kérlek benneteket kedves fordítók, valaki szánja rá a drága idejét és fordítsa le ezt a sorit!!!!

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Igazából nem értek a filmes technikai dolgokhoz, arra gondolok,hogy a fényképezési, operatőri munka mikortól számít feltűnően jónak,de az biztos,hogy tetszik, amit látok..,nagyon szépek a színek.

 • juud
  3 éve
  Mostani szorosan kovetett es nagyon jora ertekelt sorozatom. Eddig kifogastalan!pentek- szombaton adjak kint es masnap nezem is.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások