Friss drámáink:
Card image cap

Magic School 1. rész után

lapishun

Sok koreai sorozatban látni, hogy mennyire megbecsülik, de kicsit le is nézik a köztisztviselőket. Köztisztviselőnek az készül, aki máshova nem jó, ugyanakkor mégis megbecsült tagja akar lenni a társadalomnak, hisz biztos állásról, jó fizetésről van szó… és hát fő a biztonság.A Magic School főhőse ezen megfontolásból csupa jó tanácsot kapott az apjától. Folytassa a családi hagyományt, ne akarjon kitűnni a tömegből, simuljon be a szürke hétköznapokba, eszébe se jusson bármivel is kitűnni! Hisz… fő a biztonság… Hogy hogy lesz belőle mégis bűvész? Ezt tudhatjuk meg a sorozatból.


Az első percek eléggé átlagosra sikeredtek, aztán ahogy egymás után tűntek fel a képernyőn az ismerős arcok és mutatták meg, hogy nem csak az idol lét áll jól nekik, hanem még színészkedni is kifejezetten jól tudnak, úgy ámultam el, hogy jééé, hogy hogy én erről a sorozatról eddig nem tudtam semmit?

A sorozat mindössze 4 epizód, a JTBCn vetítették. A története egyszerű, első olvasásra talán egy JYP promóciónak (Hisz minden szereplő a JYP előadója/színésze), de ettől azért jóval több. Egy egyszerű, szeretni való kis vígjáték.Jin Youngot a GOT7-ből, Nickhunt a 2PM-ből és Yoon Parkot biztosan senkinek nem kell bemutatni, de mellettük felbukkan még személyes kedvencem, Shin Eun-Soo is, akire szerintem érdemes lesz odafigyelni, sok főszerepet jósolok még neki.

A történettől ne várjatok sokat, de ettől függetlenül a forgatókönyv teljesen rendben van, senki nem fogja megbánni aki belevág, felhőtlen szórakozást tartogat ez a 4 óra.

Értékelés: 7/10

Film adatlap

Magic School

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2017-09-11
Epizódok száma
4
Romantikus vígjáték JYP tehetségekkel.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások