Friss drámáink:
Card image cap

Radio Romance - 1. rész után

lapishun

A Radio Romance azok közé a sorozatok közé tartozik, amiket nehéz nem szeretni. Nincs benne semmi különleges... sőt akár azt is mondhatnánk, hogy minden nagyon is átlagos. A forgatókönyv, a történet, a fényképezés... egyik sem emelkedik ki annyira, hogy érdemes legyen megemlíteni, egyszerűen csak minden hozza a kötelező szintet.

Mégis van valami ebben a sorozatban, ami könnyen ellágyítja a szívünket. Talán a színészek, talán a jól eltalált karakterek. Nem tudom micsoda, de első ránézésre tudtam, hogy ezt a drámát szeretni fogom, s bizony ez az érzésem az első rész végére sem változott.Yoon Doo-Joon kifejezetten jól játszik, kicsit sem irritáló a menő színész szerepében, és nincs is annyira befeszülve, mint színésztársai többsége.

Kim So-Hyun szintén egy roppant szerethető színésznő, ez a szerep szerintem telitalálat volt számára. Mintha ráöntötték volna.

Yoon Parkkal sincs semmi bajom, már picit túlzásba tolták a furaságát, de majd csak megbarátkozom vele.

Azt hiszem, a nagy többség szeretni fogja a Radio Start, ki ezért, ki azért.

Értékelés: 8/10


Film adatlap

Radio romance

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2018-01-29
Epizódok száma
16
Romantikus vígjáték Yoon Doo-Joonnak és Kim So-Hyunnal.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

  • Binky
    3 éve
    Azt hiszem, nekem ez a sorozat lesz az I'm not a robot utódja. Pont olyan jó hangulatú, laza sorozatnak érzem, amin jól lehet szórakozni. A főszereplők nagy kedvenceim, főleg Kim So-Hyun. Örülök, hogy Yoon Doo-Joon nem a szokásos, klisés nagyon bunkó és arrogáns, híres színészt adja, hanem árnyaltabb ennél a karaktere, inkább homályosan zárkózottnak érzem. És még az sem világos, hogy milyen kapcsolatban vannak ők egymással. Úgy tűnik ismerik egymást, de konkrétumokat nem kaptunk. Összességében felkerült a heti nézős listámra. Értékelés: 8/10 nekem is.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások