Friss drámáink:
Card image cap

Idol Producer - első rész után

lapishun

Régóta várjuk már az Idol Producer indulását. A nagysikerű koreai Produce 101 után Kína is beszáll a bizniszbe és hozza a saját koppintását. Igen, koppintás, mert a műsor teljesen megegyezik az eredeti Produce 101-el, viszont nem licenszről van szó, a kínai gyártó semmiféle jogdíjat nem fizetett az Mnetnek. Na de hát Kínáról van szó, miért is csodálkoznánk.

Az Idol Producer pont ugyanúgy kezdődik, ahogy azt már kétszer láttuk a Produce 101-nál. A színpad, a díszlet szinte az utolsó csavarig megegyezik, csak… csak… valahogy mégis jobban néz ki. Az Mnet-et mindig is dicsértem, hogy milyen nagy stábbal dolgoznak, mennyi kamera, mennyi operatőr… na erre Kína rátesz egy lapáttal. Minden fiúra jut szinte külön kamera, alig lehetett látni digitálisan felnagyított képet (talán kettőt), mert tényleg sikerült minden apró részletet elkapniuk a sok kamerának hála és ezt remekül összevágniuk. Tényleg profi munka. Jobb, mint a koreai. (Gondoljatok bele, mennyi idő lehet egy 15 perces anyagot összevágni kb 50 kamera képéből és 100+ mikrofon((minden fiú kapott mikroportot)) hangjából. Elképesztő mennyiségű munka volt már a koreai eredetinél is, de itt méginkább az.)


A zsűri számomra elég vegyes. Én csupán Jacksont (Got7) és a két lányt (Pristin és Cosmic Girls) ismerem, a többieket nem, s hát ezen ismeretlenek, őszintén szólva, első pillantásra nem feltétlen lopták be magukat a szívembe.

És a szereplők? Azaz a fiúk? Bár nem az én tisztem megítélni, de első ránézésre ez a mezőny jóképűbb a koreai fiúknál.

Lássuk hát sorban őket.


Az első csapat szerintem nem volt rossz, én egy picit fentebb osztályoztam volna őket, D helyett C kaptak volna. A szőke srác szólója felesleges volt, inkább rontotta a saját esélyeit vele.


Ciwen Media: Dong Yaniel
Szegény srác elég fura. A műsor elején a belépője nem tetszett, de az előadása legalább őszinte volt… őszintén béna. Kérdés, hogy a közönség itt vevő-e egy esélytelen versenyzőre… Hisz láttunk már csodát Sohye személyében :D


Wildfire Entertainment: Xu Kaihao
Na az ő színpadijelenlététől teljesen oda voltam. Lelkes volt, végig mosolygott, jól játszotta a szerepet és nem utolsó sorban tényleg remekül táncolt, igaz a mozdulatai nem tűntek túl precíznek. Mivel nem énekelt, csak táncolt, nem kapta meg a legjobb osztályzatot.


New Style Media: Yu Bin
Korábban az M4m fiúcsapatban debütált. Az ilyen típusú, nem őszinte előadásokat én nagyon nem bírom. Nem hiszem, hogy ki lehet verni belőle a berögződött szokásokat.


FCD fiúk
Ők aranyosak voltak… aranyosan bénák. Bár szerethetőek, nem hiszem, hogy nagy sikereket érnének el.


Cai Xukun
A nagy híresség… Végig tátogta a saját számát, és a tánca is elég közepes volt… Az viszont tény, hogy lehetetlen nem észrevenni a srácot. Bár a ruháját kicsit túltolta szerintem…


Legend Star Entertainment: Chen Linong a fura srác, azaz Nongnong
Elég sok kameraidőt kapott… nem biztos, hogy megérdemelten. Az első előadására tőlem repült volna a nagy F (nem értem, a playback miért opció ebben a műsorban), de a második már teljesen rendben volt. De hogy miért kapott rá A-t, azt fel nem foghatom. Jó, persze van potenciál a srácban és tényleg élvezte amit csinált és élvezett is volt nézni.. de se énekelni, se táncolni nem tud.

Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások