Friss drámáink:
Card image cap

Just Between Lovers - 1 rész után

lapishun

Azt kell mondjam, az idei év dráma felhozatala sokkal erősebb a tavalyinál. Megszámolni sem tudom hány olyan sorozatba néztem már bele az elmúlt pár hónapban, ami felkerült az „ezt mindenképp meg kell majd nézzem” listámra. A Just Between Lovers ettől is jobb, biztosan az adások napján megfogom nézni az új részeket.Nem tudom pontosan megfogalmazni mi ragadott meg a sorozatban, hisz a történet nem túl eredeti, láttunk már hasonlót, a forgatókönyv, a fényképezés is mind-mind valahol az átlagos és a jó közé értékelhető. Mégis van valami egyedi hangulata az első résznek, ami rögtön beszippantott. Persze ebben nagy szerepe van a két főszereplőnek Lee Joon-Honak és Won Jin-Anak. Előbbi már játszott pár mellékszerepet, de inkább a 2PM nevű bandából lehet ismerős. Won Jin-Anak pedig ez az első dráma szerepe, pár filmben játszott eddig. Mindketten remekül játszanak, karakteresek, szerethetők. A képernyőn még nem is találkoztak egymással, de a nézőben már ott motoszkál a gondolat, hogy az Isten is egymásnak teremtette őket, biztosan meg lesz köztük a kémia.Rajtuk kívül teli van nagy öreggel a sorozat, felsorolni is felesleges őket, hisz rögtön felismeritek, amint megpillantjátok őket a képernyőn. A színészek közül nekem egyedül Lee Ki-Woo lóg ki. Bár tapasztalt színész, én mégsem láttam semmiben, így nem tudom megítélni, hogy a szerepe szerint ilyen karót nyelt, vagy tényleg nem megy neki a kamerák előtti felszabadult viselkedés. Mindenesetre ő inkább tűnik afféle „magas, jóképű” kötelező szereplőnek, semmint valaki olyannak, aki érzelmek széles skáláját fogja bemutatni nekünk.

A sorozat nem túl vidám, vélhetően nem is a legéletszerűbb drámák közé fog tartozni, de így is szórakoztató és könnyen megszerethető. Az első részek alapján én biztosan nézni fogom.

Értékelés: 8/10

Film adatlap

Just Between Lovers

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2017-12-12
Epizódok száma
16
Mennyire meghatározó a múltbeli katasztrófa egy ember életében?

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • shintaera
  3 éve
  Véletlenül tálaltam rá gondoltam belenézek milyen. olyan jól sikerült hogy már majdnem a felét megnéztem maratonba. A hangulata drámai, de ennek ellenére nagyon tetszik

 • szdkari
  3 éve
  Köszönöm a fordítást és a feliratot! Jó sorozat lesz.

 • csip
  3 éve
  Köszönöm szépen az 1.rész feliratát!

 • yeobo
  3 éve
  Nekem nagyon tetszik a sorozat , nagyon várom a feliratot.

 • lauramhn
  3 éve
  érdekesnek tűnik :)

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások