Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Just Between Lovers - 1 rész után

lapishun 5347 megtekintés, 7 hozzászólás
Azt kell mondjam, az idei év dráma felhozatala sokkal erősebb a tavalyinál. Megszámolni sem tudom hány olyan sorozatba néztem már bele az elmúlt pár hónapban, ami felkerült az „ezt mindenképp meg kell majd nézzem” listámra. A Just Between Lovers ettől is jobb, biztosan az adások napján megfogom nézni az új részeket.



Nem tudom pontosan megfogalmazni mi ragadott meg a sorozatban, hisz a történet nem túl eredeti, láttunk már hasonlót, a forgatókönyv, a fényképezés is mind-mind valahol az átlagos és a jó közé értékelhető. Mégis van valami egyedi hangulata az első résznek, ami rögtön beszippantott. Persze ebben nagy szerepe van a két főszereplőnek Lee Joon-Honak és Won Jin-Anak. Előbbi már játszott pár mellékszerepet, de inkább a 2PM nevű bandából lehet ismerős. Won Jin-Anak pedig ez az első dráma szerepe, pár filmben játszott eddig. Mindketten remekül játszanak, karakteresek, szerethetők. A képernyőn még nem is találkoztak egymással, de a nézőben már ott motoszkál a gondolat, hogy az Isten is egymásnak teremtette őket, biztosan meg lesz köztük a kémia.



Rajtuk kívül teli van nagy öreggel a sorozat, felsorolni is felesleges őket, hisz rögtön felismeritek, amint megpillantjátok őket a képernyőn. A színészek közül nekem egyedül Lee Ki-Woo lóg ki. Bár tapasztalt színész, én mégsem láttam semmiben, így nem tudom megítélni, hogy a szerepe szerint ilyen karót nyelt, vagy tényleg nem megy neki a kamerák előtti felszabadult viselkedés. Mindenesetre ő inkább tűnik afféle „magas, jóképű” kötelező szereplőnek, semmint valaki olyannak, aki érzelmek széles skáláját fogja bemutatni nekünk.

A sorozat nem túl vidám, vélhetően nem is a legéletszerűbb drámák közé fog tartozni, de így is szórakoztató és könnyen megszerethető. Az első részek alapján én biztosan nézni fogom.

Értékelés: 8/10
Film adatlap

Just Between Lovers

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2017-12-12
Epizódok száma
16
Mennyire meghatározó a múltbeli katasztrófa egy ember életében?

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

So I Married an Antifan - 1. rész után
lapishun 984 megtekintés, 0 hozzászólás Choi Tae Joon azon kevés férfi színész közé tartozik, akit aránylag jól ismerek. Persze ez sem önagmának, hanem Bominak (APINK)
Grand Prince - hamarosan
lapishun 2507 megtekintés, 4 hozzászólás Új, kosztümös sorozatba kezd a CSTV. A Yoon Si Yoon által játszott Lee Whi herceg jóképű és igencsak népszerű a nők körében.
Man to Man
lapishun 4770 megtekintés, 6 hozzászólás A rajongó körökben nagy port kavart, Magyarországon is forgatott Man to Man magyar felirata megérkezett ekjaksa jóvóltából. Magyar
My only one - 110 rész után
lapishun 913 megtekintés, 0 hozzászólás Tudom, a többség nem nagyon néz hétvégi családi sorozatot és meg is értem, hisz fordítás nem nagyon készül ezekhez, ha bele is kezd
Cookie beállítások