Friss drámáink:
Card image cap

Black Knight 1 rész után

lapishun

Páran már olvastátok a véleményemet a sorozat előzetesével kapcsolatban, így gondolom felkészültetek, hogy majd jól lehúzom a sorozatot rögtön az első rész után. Nos, minden erőmet összeszedtem és sutba vágva az előítéleteimet, próbáltam tiszta lappal a kezemben elkezdeni a doramát. Azt hiszem, sikerült… de hiába….

Erőfeszítésem teljesen felesleges volt. Már az első percekben ugyanaz a teljesen felszínes, mindenféle igazi érzelmet nélkülöző, szappanoperaszerű hangulat köszöntött, mint a trailerben, amit egyszerűen ki nem állhatok. Nevetségesen mű, élettelen beállások, erőltetett párbeszédek. (Mégis ki beszél úgy a telefonba, mintha híreket olvasna? Ha narrálni akarják a történéseket, akkor tegyék azt, de így… irtó béna volt.) Minden színész eltúlzott, színpadias gesztusokkal adta elő a maga, juj de dramatikusnak szánt jelenetét.Kivételesen úgy érzem, jobb ha nem is írok többet a sorozatról, mert csak rosszat tudnék sorolni. A Danielle Steel-en, na meg Romana-kon és Tiffany-kon nevelkedett hölgyeknek biztos nagy kedvenc lesz, de számomra… büntetés minden perce.

Értékelés:
4/10Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • marikamama
  3 éve
  Nekem teszik a sorozat, egy picit talán vontatott, köszönöm szépen

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Bár, a koreai sorozatok nem az első résznél indulnak általában be.., és itt van Kim Rae Won, aki mégsem akármilyen férfi,és romantikára vágyom! , ezért gondoltam,hogy az 1. rész után írhatom,hogy aaazért nem Romana feeling, Tiffany meg pláne nem, hanem mondjuk megüti Rosamunde Pilcher műveinek színvonalát! Hát, próbáltam haladni az 1. résszel, legalább a végéig. Lehet,hogy a nap, hold, csillagok nem állnak együtt és nálam van a hiba..,de ez nem romantikus,hanem rossz! Majd még egyszer próbálkozom! Sokkal később.

 • monami
  3 éve
  Egy népszerű színésszel el lehet adni bármilyen filmet. Ezt a rendező is tudja. Én néhány filmet azért hagyok félben, mert nem kedvelem a színészt, így nem bírom végignézni a filmet, annak ellenére, hogy izgalmas. :)

 • Babi
  3 éve
  Teszik a sorozat.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások